Har reist mye, og har aldri opplevd noe lignende før i hele mitt liv. Dette stedet har null sjarm, de ansatte er utrolig uhøflige (fikk meg nesten til å begynne å grine) og rommet var generelt ekkelt. Ikke fungerte låsen på rommet sånn at vi kunne låse etter oss heller.
Vi hadde bestilt 3 netter her, men da vi ankom og sjekket inn fikk vi beskjed om at vi "i morgen ville bli flyttet over til et annet hotell". Det var snakk om et søsterhotell, et konferansehotell, som lå milevis unna railay beach - som jo var den vi var kommet for å se. Årsaken var at vi hadde booket på nettet, og at hotellet var overbooket. Ingen beklagelse og ingen foreståelse fra de ansatte. Vi reiste med en liten baby og hadde allerede planer for dagen etterpå. Nå måtte vi bruke dagen til å finne nytt hotell (ikke lett på railay beach) og flytte istedenfor. Ødela hele oppholdet og fikk ikke en krone i erstatning. De ansatte var skikkelig ufine og jeg tror det er den eneste gangen i mitt liv at jeg har blitt direkte skjelt ut! Syns synd på folk som drar langt for å feriere her. Ville ikke engang anbefalt stedet til min verste fiende!
Generelt er det mye søppel og turister på railay beach. Men stedet er nydelig! Har du liten tid ville jeg likevel droppet det til fordel fir noe roligere og hvor thaifolk ikke er så uhøflige;)