Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra lunsj”
Anmeldelse av Restaurang Peking

Restaurang Peking
Vurdert som nr. 6 av 31 Restauranter i Ljungby
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. november 2018

Vi spiste en veldig bra lunsj her mens vi besøkte Ljungby. Det viste seg at de hadde spesialtilbud på buffet. Flere i følget valgte det og de var fornøyde med med både utvalg og kvalitet. Jeg og noen andre gikk for a la carte. Vi måtte vente lenge (kanskje litt for lenge) på maten, men da den først kom på bordet så var det veldig bra. Det var hyggelig og bra service, selv om det også tok ganske lang tid før vi fikk drikke til bordet. Jeg vil nok gjerne besøke Peking igjen, men hvis du har dårlig tid så er kanskje ikke dette stedet for deg.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, matsp2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (28)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 28 anmeldelser

Anmeldt 24. oktober 2014

Har vært her på dagtid og kveldstid. Restauranten er nok mer populær til lunsj enn middag. Greie lokaler, selv om de har bestått slik en del år nå.
Kinamat på middels nivå, de har også Thaimat på menyen, men da foretrekker jeg heller å gå rundt hjørnet til Thairestauranten der.
God porsjon til grei pris!

Dato for besøk: desember 2013
Takk, M0rtenU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. april 2019
Google-oversetting

Dato for besøk: mars 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. januar 2019
Google-oversetting

Dato for besøk: januar 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. desember 2022
Google-oversetting

Dato for besøk: desember 2022
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Restaurang Peking, så også på

 

Har du vært i Restaurang Peking? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.