Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“På tide å rette opp inntrykket”
Anmeldelse av Keramikcafé Møllehuset

Keramikcafé Møllehuset
Vurdert som nr. 1 av 2 Kaffe og te i Lonstrup
Kjøkken: Dansk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

For ett år siden ga jeg møllen to stjerner grunnet avvisende og lite imøtekommende betjening. Vi har vært der fire ganger etter det. På tide å fortelle en litt annen historie.

Vi har spist Hofmeister brunch som serveres i etasjer med ulike delikatesser (fisk, kjøtt, ost, søtt) med stedets deilige brød. Denne må bestilles senest dagen før. Men enkelte dager kan man få Mølleplatte, som er en slags miniversjon av brunchen. Så er det fredagspizza og lunsj med ulik brødmat. Og brødet er hjemmebakt, som også alle kakene, og er meget godt.

Så. Sjefen selv tar litt tid å venne seg til. Han kan virke sur og avvisende, særlig hvis man kommer og tror at det bare er å ta et ledig bord. Sjansene er at du må gå med uforrettet sak.

Men har de et ledig bord får du hans udelte, vennlige oppmerksomhet. Han unnskylder at ting kan ta litt tid, for han vil ikke renonsere på kvaliteten. Og kvalitet får du, i alt som serveres. Jeg er glad vi ga dem en nye sjanser.

Det bør også nevnes at omgivelser og miljø er i en klasse for seg. For eksempel serveres maten på deres egenlagde keramikk, og det er delikat, rent og hyggelig.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, EyAndreas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (170)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 170 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Dette er ikke en anmeldelse av maten, for den fikk vi ikke smakt på. Det er heller ikke en klage på at de var overfylt med reservasjoner, for det kan skje.

Imidlertid bør alle besøkende møtes på en vennlig og imøtekommende måte. Dessverre er det fullt, men vi kan hjelpe dere med en senere reservasjon, et råd om et annet sted, eller i det minste la oss kjøpe med et kakestykke til vår forventningsfulle datter (det fikk vi ikke). Vi fikk heller ikke sitte tre ved et tomannsbord. Denne mannen kunne bare ordet "nei", vi følte oss ikke velkommen, så da gikk vi og kommer neppe tilbake.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, EyAndreas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2019 via mobile enheter

Dette var en perle. Veldig koselig sted, hyggelig personale, og ikke minst nydelig, mat og bakst. Bolle med syltetøy og ost var knallgod lunsj. Barna storkoste seg, og vi voksne vil tilbake. Anbefaler å dra hit, til og med verdt en omvei!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Climber718739
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. mai 2019 via mobile enheter

Koselig kafe på landsbygda hvor du kan få både varm mat, lett lunch og et utvalg kaker. Du kan også ta en tur å se på Vennebjerg Mølle, og du kan kjøpe keramikk. Ypperlig service.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Hcjekk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Vi ankom på en dag litt tilfeldig uten å ha bestil bord. Det var dagen for afternoon tea som man må bestille på forhånd. Så det fikk vi ikke, men vi bestilte bolle (rundstykke på norsk) med ost og syltetøy. Og for en delikat servering vi fikk. Rundstykke som var skåret i 4 skiver, 3 sorter ost, syltetøy, melon og appelsin. Perfekt lunsj. En i følget bestilte bolle med kød og pesto, noe som også var vellykket. Kanelsnurren var også veldig god. Det samme med mango-juicen. Hyggelige bord i Hagen til kafeen.

Dato for besøk: august 2018
Takk, monicas265
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Keramikcafé Møllehuset, så også på

Lonstrup, Hjørring
Lonstrup, Hjørring
 

Har du vært i Keramikcafé Møllehuset? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din