For ett år siden ga jeg møllen to stjerner grunnet avvisende og lite imøtekommende betjening. Vi har vært der fire ganger etter det. På tide å fortelle en litt annen historie.
Vi har spist Hofmeister brunch som serveres i etasjer med ulike delikatesser (fisk, kjøtt, ost, søtt) med stedets deilige brød. Denne må bestilles senest dagen før. Men enkelte dager kan man få Mølleplatte, som er en slags miniversjon av brunchen. Så er det fredagspizza og lunsj med ulik brødmat. Og brødet er hjemmebakt, som også alle kakene, og er meget godt.
Så. Sjefen selv tar litt tid å venne seg til. Han kan virke sur og avvisende, særlig hvis man kommer og tror at det bare er å ta et ledig bord. Sjansene er at du må gå med uforrettet sak.
Men har de et ledig bord får du hans udelte, vennlige oppmerksomhet. Han unnskylder at ting kan ta litt tid, for han vil ikke renonsere på kvaliteten. Og kvalitet får du, i alt som serveres. Jeg er glad vi ga dem en nye sjanser.
Det bør også nevnes at omgivelser og miljø er i en klasse for seg. For eksempel serveres maten på deres egenlagde keramikk, og det er delikat, rent og hyggelig.