Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Sigvald T
Mandal, Norge
Anmeldelse av Comwell Rebild Bakker
5,0 av 5 boblerAnmeldt 8. sep. 2021
Dato for oppholdet: august 2021
Romtips: Underetasjen hadde utgang til PLEN MED SITTE GRUPPE. 3 etasje har god utsigt med Balkong.
5,0 av 5 boblerSted
24.4 km fra Comwell Rebild Bakker
19.5 km fra Comwell Rebild Bakker
Se flere hoteller i Rebild
Anmeldt 2. juni 2019

Rebild Bakker i Rold Skov, litt spesiell natur, men veldig tiltalende. Hotellet lå fint til på en høyde og typisk konferansehotell .
Hyggelig betjening og god lunsj ved ankomst. God buffet med mye økologisk. Dyrt men godt.
Kjedelige rom uten noe form for utstyr, selv om det var et fint svømmebasseng. Et lite utvalg av toialettartikler, kanskje en vann koker til kaffe/te, glass og et lite kjøleskap.
Hyggelig opphold.

Romtips: 1 etg. med utgang hage.
Dato for oppholdet: juni 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Renslighet
Takk, 996henrikw
SimoneP4229, Receptionssupervisor på Comwell Rebild Bakker, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juni 2019

Kære 996henrikw

Tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for, at høre du synes om vores beliggenhed og betjeningen var hyggelig. Jeg vil gå videre med dine feedback's til de rette personer, så de bliver opmærksom på dette.
Jeg håber vi får fornøjelsen på at kunne byde dig velkommen en anden gang.

Med venlig hilsen
Simone/Receptionen
Switchboard: +45 9839 1222
comwell.com
comwell.com/om-comwell/persondatapolitik
CVR: 12782799

Anmeldt 28. august 2018

Stort og fint rom, romslig bad og egen balkong. God frokost med variert utvalg av både varme og kalde retter. Hyggelig personell og veldig god service. God middag, både i restauranten og i baren. Stemningsfullt å nyte kvelden i "bakgården" på hotellet :) Var en del støy fra utsiden nå p.g.a.renovering, men vi har vært der mange ganger før, og vet dette er spes.denne sommeren.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Renslighet
Takk, Kjersti K
Simone P, Receptionssupervisor på Comwell Rebild Bakker, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. august 2018

Kære Kjersti

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Jeg er rigtig glad for at se du synes værelset var godt, samt frokost var lidt af det hele. Vi sætter stor pris på at du synes vores personale var hyggelig, og leverede en god service for jer. Det betyder rigtig meget for os.
Vi er i gang med at få renoveret store dele af hotellet, da bygningen er ved at være en ældre dame. Det kommer til at være rigtig godt, og vi glæder os meget til det er færdigt.
Jeg håber bestemt på at kunne byde jer velkommen en anden gang, og vil glæde mig til det.

Simone/Receptionssupervisor

Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Stort moderne hotell med mange fasiliteter både ute og inne. Alt er tilrettelagt for en aktiv eller avslappende ferie - alt etter hva man ønsker. Flott frokost med mange økologiske produkter. Personalet opplevdes litt for reserverte...det er lov å smile til gjestene selv om de ikke er danske. I etterkant har vi opplevd et stort ønske om å yte service.

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, SveinH843

Kære Svein

Tak for din anmeldelse.
Det er dejligt at høre i havde et dejligt ophold ved os, samt morgenmaden var en fornøjelse.
Jeg er ked af at læse om personalet var lidt reserveret, og det vil jeg selvfølgelig gå videre med til de rette personer.
Vi skal smile til alle vores gæster, uanset hvor de er fra. Vi sætter utrolig stor pris på vores gæsters feedback, sådan vi kan forberede os. Jeg håber bestemt på at kunne byde dig velkommen en anden gang.

Simone/Receptionssupervisor

Anmeldt 24. juni 2018 via mobile enheter

Flott beliggenhet. Ryddig og rent hotell. God søvnkvalitet, stille og rolig. Gratis parkering. God frokost. Beste wifi vi noen gang har opplevd på et hotell, enkelt å kople til, høy hastighet. Vi streamet en film på over 3 gb uten problemer.
Det var ingen ventilasjon på rommet, så det ble litt klamt etter dusjing. Luftet gjennom verandadøra.
Avslappende og hyggelig weekend i Rebild. Kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: juni 2018
Takk, Fraggleberg
Simone P, Gæsteansvarlig på Comwell Rebild Bakker, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2018

Hej Fraggleberg
Tak for din flotte feedback.
Vi er rigtig glade for at se du har haft et dejligt ophold.
Jeg vil selvfølgelig give din feedback videre til vores ejendoms chef omkring varmen på værelset, sådan han kan blive opmærksom på dette. Det var godt at i fik luftet igennem verandadøren.
Vi er super glade for at se i kommer og besøger os igen.
Det vil vi glæde os rigtig meget til.
Simone/Receptionen

Anmeldt 15. april 2017 via mobile enheter

Hotellet ble valgt fordi det ligger nær familie vi skulle besøke. Hotellet innfridde absolutt våre behov. Flott beliggenhet ved Rebild bakker der det ble flere turer og ungene koste seg. Alle muligheter for å være i aktivitet. Hyggelig personale, god service og ikke minst, god frokost. Vi kommer nok til å velge hotellet ved en senere anledning også. (rommene kan nok trenge en storrengjøring innimellom, da det var en del spindelvev i taket).

Dato for oppholdet: april 2017
Takk, Kari N
Jane A, Manager på Comwell Rebild Bakker, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. april 2017

Hej Kari
Tusind tak for din feedback. Dejligt at høre at I havde en god oplevelse hos os.
Vedr. spindelvev så er det bragt videre til vores rengøring.
Vi ses en anden god gang.
Mvh Jane - Hotelchef