Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
eDreams
Booking.com
Se alle 8 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (86)
Filtrer anmeldelser
86 resultater
Vurdering fra reisende
48
25
10
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
48
25
10
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 86 anmeldelser
Anmeldt 17. juli 2020

For et morsomt sted! Flott arkitektur, fantastisk utsikt fra både rom og spisesal. Veldig god mat og hyggelig service gjorde dette til en opplevelse vi vil huske lenge. Vi kommer gjerne tilbake hit neste gang vi er på disse kanter, men stedet kan godt være verdt en reise i seg selv!

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Tom B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Et hotell med noe bra og MYE negativt. Møtes av en ubemannet resepsjon der gjestene må hente ansatte på kjøkkenet. Interiøret, som unnskyldes som «Historisk» er bare utdatert.

Rommet vi ble tildelt var romslig, men lite for-seg gjort. En vase med halvdøde markblomster og en død grein med blader på var den eneste formen for dekorasjon. «Dobbeltsengen» bestod av to enkeltsanger i ulik type og lengde. Tredjemann måtte sove på feltseng. Badet var Ok, men ga en følelse av sykehjem. Forøvrig var gulvet uvasket, og bak gardinene, som var trukket for, lå det støv og døde insekter. Apropos gardiner: for lange, subbet i gulvet. Rommet hadde begrenset utsikt til parkeringsplassen, og vinduene som gikk fra gulv til tak ga utsikt til en 3 meter høy betongvegg rett utenfor.

Middagen var god, men man hadde ingen kontroll over hvilken mat man fikk servert. Ellers dårlig vinkart og servitører som ikke hadde peiling på vin, verken skjenking eller tips om hva som passet til maten. Frokosten var også helt grei, ingenting å klage på men heller ingenting å skryte noe nevneverdig av. Verdt å merke seg at spisesalen er forholdsvis liten, og lydnivået var SVÆRT høyt under frokosten.

Svært lite å gjøre i området ellers. Tettstedet er lite og uinteressant, og turer i naturen og fjellet er den eneste aktiviteten i området.

Til slutt er det også verdt å merke seg at bygget som hører til Hydro, og tidligere har fungert som en del av kraftverket ikke hører til hotellet på noen måte. Dette står riktignok på hjemmesiden til hotellet, men synes det er rart at dette bygget blir avbildet både på hotellets nettsider og Google når det ikke er en del av hotellet på noen måte.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, SmithAnonymous321
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Olav Lindseth, General Manager på Energihotellet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Hei SmithAnonymous321

Takk for at dere bodde på en Energihotellet og for tilbakemelding.
Arkitekturen på Nesflaten ble tegnet av arkitekt Geir Grung på 60-tallet iforbindelse med kraftutbyggingen Røldal-Suldal Kraft (Hydro Energi), dette omfatter kraftstasjon, bolighus og driftsentralen (bygget du tenker på). Det er helheten i arkitekturen det handler og vi har årlig tusenvis av arkitekturinteresserte som kommer for å se og oppleve arkitekturen, ikke bare selve hotellet. Møblene du nevner er originale designmøbler av Sven Ivare Dysthe fra 1960 og 1962 (1001 og 5001)

Stilmessig handler arkitekturen mye om brutalisme (rå betong) og funksjonalisme. Vi har ført opp et nybygg (tegnet av bl.a Tai Grung, datteren til Geir) og holder på med tilbygg (Tai Grung, Lie Øyen arkitekter) som tar med seg stilen videre. Veggen utenfor rommet (og himlingen i rommet) dere lå på, er et eksempel på brutalisme med liggende bordforskaling som ikke er behandlet etter at forskalingen ble fjernet.
Vi har full forståelse for at ikke alle er like glad i betong som oss. Derfor tilbø vi å bytte til et annet mindre rom med mindre betong og utsikt mot Suldalsvatnet, dette tilbudet ønsket dere ikke å ta i mot.

Energihotellet er et lite hotell og vi opplever heldigvis veldig høy aktivitet nå på sommeren. Vi har korte avstander mellom resepsjon og kjøkken, vi kan også se våre gjester fra kjøkkenet. Spesielt når man kommer i god tid før oppgitt innsjekktid som dere gjorde, så vil det være høy sannsynlighet for at våre ansatte holder på med andre oppgaver for å få mest mulig ut av arbeidsdagen slik at vi kan levere best mulig til våre gjester og forberede best mulig for nytt skift. Da prøver vi å komme til resepsjonen så fort som mulig, hvis vi ikke skulle få øyekontakt, så er det også mulig å gå de 10 meterne til kjøkkenet og spørre om hjelp, så er vi der for deg med et smil.

Ønsker dere en god sommer videre

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk beliggenhet med panorama utsikt fra restauranten

Fint og minimalistisk arkitektur med 60 tal innredning☺️service innrettet og hyggelige personal.
Frokosten var god og nok
Anbefales sterkt

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 74azitag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Olav Lindseth, General Manager på Energihotellet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2020

Hei Azitag,

Takker så mye for hyggelig forespørsel og ønsker dere hjertelig velkommen tilbake.

Mvh Olav Lindseth
Daglig Leder Energihotellet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Vil du ha en helt spesiell opplevelse i omgivelser som minner om Comosjøens fjell som stuper ned i vannet - da er Energihotellet stedet for det. Utrolig gjennomført og fantastisk arkitektur. Ikke bare selve hotellet, men også den gjennomførte landsbyen med friområder, strand (og bademuligheter!) som ligger rett nedenfor.

Standard-rommene er ikke store, men veldig komfortable. Og like gjennomført i arkitektur og interiør som fellesområdene.

Vi hadde en flott treretters med tilpasset vinpakke - bare perfekt match alt sammen. Gled dere til middagen, det er bare noen utrolig gode komposisjoner!

Og frokosttallerkenen vi fikk. Hjemmelaget brød, croassant, eggerøre, spekeskinke, hjemmelaget syltetøy... Den er verdt å stå opp til!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
3  Takk, HaugesundsHelge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Olav Lindseth, General Manager på Energihotellet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2020

Hei Helge,

Takker så mye for at dere ville bo hos oss og for hyggelig tilbakemelding.
Ønsker hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning

Mvh Olav Lindseth
Daglig Leder Energihotellet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2019

Vi hadde dåpsfest for 26 voksne og 6 små barn i spisesalen på Energihotellet. Det var helt nydelig. Vi hadde langbord og gavebord. Alt var dekket på og pyntet helt nydelig da vi kom og vi fikk i tillegg sette opp medbrakt pynt og kaker. Nydelig mat og veldig behjelpelig bevertning som kom med leker til barna og kunne villig fortelle om både arkitekturen og historien til hotellet. I tillegg hadde de laget en helt fantastisk kake til oss, med spiselige blomster som topping og det hele. Rimelig var det også. Helt perfekt.

Dato for oppholdet: august 2019
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Sara S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Olav L, Owner på Energihotellet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2019

Takk for hyggelig tilbakemelding Sara
Veldig kjekt at dere var fornøyd og at dere ville være gjester hos oss i en så viktig anledning som dåpsfest.

Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning

Mvh Olav Lindseth
Daglig Leder/Eier Energihotellet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser