Margrethe L
75.9 km fra Energihotellet
Flørli on the Lysefjord
74.0 km fra Energihotellet
53.9 km fra Energihotellet
coming down in the morning a view of Odda
49.4 km fra Energihotellet
44.8 km fra Energihotellet
Se flere hoteller i Nesflaten
Anmeldt 4. november 2023

Hotellet tilbyr en unik og behagelig atmosfære, med et personal som er høyst imøtekommende og behjelpelige. Det store høydepunktet var den deilige frokosten vi fikk servert, i fred og ro til en fantastisk utsikt. Personalet var fleksible og tilbudte oss en tidligere frokost enn det som var vanlig, ettersom vi skulle dra tidlig på morgenen.

Dato for oppholdet: november 2023
1  Takk, Emma Kathrine V
Anmeldt 3. november 2023

Veldig hyggelig personalet og fantastisk frokost. Tok imot oss etter stengetid etter at veien videre var stengt. Ypperlig service.
.....................................................................

Dato for oppholdet: november 2023
Takk, Erik V
Anmeldt 22. oktober 2023 via mobile enheter

Energihotellet anbefales på det varmeste. Betjeningen er hyggelig, serviceinnstilt og imøtekommende. Maten er av ypperste klasse og rommene er fine, rene og praktiske. Hotellet har bevart 60-talls stilen og dette i seg selv er verdt et besøk til Energihotellet og Nesflaten.
Hotellet er tegnet av arkitekt Geir Grung.

Dato for oppholdet: oktober 2023
Takk, SindreH_13
Anmeldt 3. juli 2022 via mobile enheter

Svært god mat, service og fantastisk utsikt! Et annerledes hotell, i flotte omgivelser. Personlig og profesjonelt på samme tid. Vi kommer garantert tilbake når vi er i området, herlig å oppleve hoteller som tør å skille seg litt ut.
Savnet el-bil ladere, men skulle komme allerede på mandag 😁

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, Explorer00864208837
Olav Lindseth, General Manager på Energihotellet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2022

Hei Tone,

Takk for at dere bodde hos oss på Energihotellet og takk for hyggelig tilbakemelding.
Dere er hjertelig velkommen tilbake og ønsker en riktig god sommer videre.
El-bil laderne kom på plass tirsdag 05.07, så det var ikke så langt unna:)

For Energihotellet
Olav Lindseth

Anmeldt 15. april 2022 via mobile enheter

Å bo på "Grung-hotellet" var en midt i blinken opplevelse for oss. Nydelig beliggenhet, spektakulær utsikt og spennende arkitektur. Ekstra pluss for Dysthe-møblement.
Vi hadde tre-retters middag ++ fantastisk at råvarer og smak er satt i sentrum.
Veldig hyggelig dame som serverte oss. Hun kunne virkelig sine saker og vi følte oss svært velkomne. Her kommer vi svært gjerne tilbake.

Romtips: God parkeringsplass. Ha på tursko dersom du velger turløypa utenfor hotellet, det er en liten bekk så joggesko blir våte.
Dato for oppholdet: april 2022
Takk, karetekid
Olav Lindseth, General Manager på Energihotellet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. april 2022

Hei Karetid,

Takker så mye for hyggelig tilbakemelding, kjekt å lese at dere trivdes her og spesielt kjekt at våre dyktige ansatte får hyggelige tilbameldinger.
Ønsker hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning

Mvh Olav Lindseth
Daglig Leder/Eier