Trolltunga Active - sunset sunrise summer

Trolltunga Sunset-Sunrise Summer: Bodde på Trolltunga Hotel. Nyttig informasjonsmøte kvelden... les mer

Anmeldt 1. september 2024
Kari B
Oslo, Norge
En Uforglemmelig opplevelse på Via Ferrata Trolltunga!

Vi hadde en fantastisk tur med Via Ferrata Trolltunga, og opplevelsen overgikk alle våre... les mer

Anmeldt 16. juni 2024
Hege M

Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk tur med flinke guider. Var veldig spent på om jeg var sprek nok, sterk nok og tøff nok, men ble loset gjennom hele turen på en veldig fin måte fra start til slutt, uten at jeg er topptrent eller har erfaring med klatring. Vi var tilsammen 8 stk på turen med to guider. Vi gikk deler av ruten sammen, og dere av ruten i 2 grupper. Middag spiste vi sammen rundt bålet, da vi hadde fantastisk vær, og frokost i grupper i domene. Det ble tatt hensyn til min matallergi. Kan absolutt anbefale turen!

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, Turiiid
Anmeldt 30. juni 2021 via mobile enheter

Fantastisk måte å oppleve Trolltunga på! Rolig og grei sykkeltur først, så behagelig klatring med flere pauser og til slutt en flott alternativ rute opp til Trolltunga Guiden, Rickard, var heeelt topp hele veien. Han tok flotte bilder underveis, kom med fin informasjon og gode historier. Lurt å ta shuttle ned siste biten. Været var helt nyyyydelig

Takk, ca2berge
Anmeldt 30. juni 2021

Vi hadde en fantastisk tur i nydelig vær med flotte naturopplevelser. Vi syklet først noen km så klatret vi Via feratta Trolltunga og gikk ned. En fantastisk dyktig guide med mye kunnskap.

1  Takk, 772camillaa
Anmeldt 28. juni 2021

Vi booket tur med sykling og via ferrata til Trolltunga og gåtur tilbake. Det er en opplevelse jeg kommer til å huske lenge! Naturen er vakker og sykkelturen og klatringen gjorde turen veldig spennende. Synes det var skummelt å klatre, men også veldig kjekt! og følte meg aldri utrygg.
Det var hyggelige guider som passet på sikkerheten, tok bilder og holdt humøret oppe.

2  Takk, Labergenser
Anmeldt 25. juni 2021

Jeg og en venninne bestilte Via ferrata sunset/sunrise med sykling, klatring og overnatting i dome (inkludert mat). Vi var de eneste påmeldte og fikk to guider for oss selv. Klatreveggen var luftig og vi fikk begge kjenne på høydeskrekken, men vi følte oss trygge og ivaretatt hele tiden. Våre guider Aske og Jonas var både morsomme og profesjonelle. Vi ankom trolltunga når alle andre turister var på vei nedover igjen og fikk dermed trolltunga for oss selv. Guidene våre hjalp til med å ta mange uforglemmelige bilder av oss. Vi var heldig med været og hadde sol og lite vind under hele turen. Kvelden endte med nydelig middag og eventyrfortelling ved bålet utenfor domen. Etter en god frokost neste dag gikk vi tilbake. Anbefaler trolltunga active på det sterkeste <3

Takk, kinepetrine