Magisk opplevelse!! :)

Vi bestilte Trolltunga via ferrata og gåtur med overnatting. Vi var en gjeng på 19 person der... les mer

Anmeldt 15. september 2023
margaritat838
Gdansk, Polen
Helt topp Via Ferrata Tyssedal

Anmeldt 8. september 2021
TrailBlazer47157

Anmeldt 8. september 2021

Var heldig å overleve Via Ferrata Tyssedal med en voldsom høydeskrekk, endte faktisk med å kose meg og smile og le oppover fjellsiden. Dette skyldtes nok en fantastisk guide som var tryggheten selv og leste alle mine behov uten å måtte spørre. Han gjorde virkelig en god jobb og var en trivelig kar

Dato for opplevelse: september 2021
Takk, TrailBlazer47157
Anmeldt 11. august 2021

Vi var veldig fornøyde med turen vår til Trolltunga. Caroline (guiden vår) var hyggelig og flink og gjorde at vi fikk en behagelig tur. Anbefales!!

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, marthekvaale
Anmeldt 18. juli 2021

Fantastisk bra tur, og ikke minst med en guide som gjorde hele opplevelsen enda bedre enn vi kunne forvente! Fikk til og med ta en avstikker til den gigantiske grotten😎👍

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, 440_yvinds
Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk tur med flinke guider. Var veldig spent på om jeg var sprek nok, sterk nok og tøff nok, men ble loset gjennom hele turen på en veldig fin måte fra start til slutt, uten at jeg er topptrent eller har erfaring med klatring. Vi var tilsammen 8 stk på turen med to guider. Vi gikk deler av ruten sammen, og dere av ruten i 2 grupper. Middag spiste vi sammen rundt bålet, da vi hadde fantastisk vær, og frokost i grupper i domene. Det ble tatt hensyn til min matallergi. Kan absolutt anbefale turen!

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, Turiiid
Anmeldt 30. juni 2021 via mobile enheter

Fantastisk måte å oppleve Trolltunga på! Rolig og grei sykkeltur først, så behagelig klatring med flere pauser og til slutt en flott alternativ rute opp til Trolltunga Guiden, Rickard, var heeelt topp hele veien. Han tok flotte bilder underveis, kom med fin informasjon og gode historier. Lurt å ta shuttle ned siste biten. Været var helt nyyyydelig

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, ca2berge