Vi bestilte Trolltunga via ferrata og gåtur med overnatting. Vi var en gjeng på 19 person der... les mer
Trolltunga Sunset-Sunrise Summer:
Bodde på Trolltunga Hotel.
Nyttig informasjonsmøte kvelden før.
God informasjon om turen også på avreisedagen. Fikk velge mellom 4 ulike middagsretter. Valgte nydelig gulasj!
En av guidene fikk ansvar for oss og tilpasset raskt turen til våre behov. Guiden vår het Mehdi og var en ypperlig turguide.
Vi var fire voksne som fikk en dome og en Mehdi helt for oss selv. Mehdi disket opp med kaffe og diverse snacks da vi kom til leirplassen. Deretter fant vi det rette tidspunktet for en tur helt ut til Trolltunga.
Fantastisk opplevelse
Da vi kom tilbake til leiren hadde en av de andre guidene varmet opp maten og dekket på til oss. Mehdi serverte oss og vi delte et kjempegodt måltid sammen.
Neste dag våknet vi tidlig, og Mehdi kom på avtalt tid for å diske opp med kaffe og frokost til oss. Magisk å kunne våkne til en ny dag med sånne omgivelser!
Shuttlebussen fraktet oss fra P2 til P3 hvor turen starter.
Dette kan oppsummeres som en eventyrlig opplevelse som var svært godt fasilitert og tilrettelagt av Trolltunga Active! Ingenting å lure på - bare å booke dere en tur
Vi hadde en fantastisk tur med Via Ferrata Trolltunga, og opplevelsen overgikk alle våre forventninger. Ruten var spennende og utfordrende, men vår guide var utrolig dyktig, tålmodig og kunnskapsrik. Dette ga oss en følelse av trygghet gjennom hele turen.
Utsikten underveis og ved Trolltunga var helt utrolig – virkelig noe man må oppleve minst én gang i livet. Dette var definitivt en tur vi ønsker å gjøre igjen!
Anbefales på det sterkeste til alle eventyrlystne som ønsker en unik og minneverdig opplevelse!
Vi bestilte Trolltunga via ferrata og gåtur med overnatting.
Vi var en gjeng på 19 person der halvparten gikk og halvparten klatret. Vi hadde en MAGISK tur, guidene var flinke, hyggelige og svært serviceinnstilte. Vi ble servert god middag 🤩 tusen takk for en minnerik tur❤️
Bestilte det vi trodde var en eksklusiv overnatting i Dome for to.
Endte opp med å dele seng/Dome med mange andre fra flere land og kulturer👎dette var ikke informert på noen måte nettsiden eller i motatte infoskriv i forkant. Ble derfor en stor skuffelse hele opplevelse.
Du betaler alt for mye for noe du IKKE får.
( fjortours tar ikke henvendelser seriøst og svare sjelden)
Det var et veldig bra opplegg med trivelige og dyktige guider. Eneste som jeg savnet var muligheten til å kunne være litt mer selvstendig når vi klatret. Variasjon i klatreferdigheter og fysisk form resulterte i en noe langtrukkent tur opp. Vi klatret Kyrkjeveggen via ferrata dagen etter, og her klatret vi jevnt over alene opp mens guiden var igjen med de som trengte mer hjelp og støtte på veien opp. Dette bidro til en noe mer effektiv og givende tur. Klatreturen til Trolltunga tok så lang tid at det å ta oss bryet til å gå de siste 2,5km ut til Trolltunga ikke var verdt det grunnet stor pågang på selve Trolltunga og fordi klokken ble ganske mye når vi ankom toppen. Ellers en veldig fin tur!
Var heldig å overleve Via Ferrata Tyssedal med en voldsom høydeskrekk, endte faktisk med å kose meg og smile og le oppover fjellsiden. Dette skyldtes nok en fantastisk guide som var tryggheten selv og leste alle mine behov uten å måtte spørre. Han gjorde virkelig en god jobb og var en trivelig kar