En Uforglemmelig opplevelse på Via Ferrata Trolltunga!

Anmeldt 16. juni 2024
Hege M
Magisk opplevelse!! :)

Vi bestilte Trolltunga via ferrata og gåtur med overnatting. Vi var en gjeng på 19 person der... les mer

Anmeldt 15. september 2023
margaritat838
Gdansk, Polen

Anmeldt 16. juni 2024

Vi hadde en fantastisk tur med Via Ferrata Trolltunga, og opplevelsen overgikk alle våre forventninger. Ruten var spennende og utfordrende, men vår guide var utrolig dyktig, tålmodig og kunnskapsrik. Dette ga oss en følelse av trygghet gjennom hele turen.

Utsikten underveis og ved Trolltunga var helt utrolig – virkelig noe man må oppleve minst én gang i livet. Dette var definitivt en tur vi ønsker å gjøre igjen!

Anbefales på det sterkeste til alle eventyrlystne som ønsker en unik og minneverdig opplevelse!

Dato for opplevelse: juni 2024
Takk, Hege M
Anmeldt 15. september 2023 via mobile enheter

Vi bestilte Trolltunga via ferrata og gåtur med overnatting.
Vi var en gjeng på 19 person der halvparten gikk og halvparten klatret. Vi hadde en MAGISK tur, guidene var flinke, hyggelige og svært serviceinnstilte. Vi ble servert god middag 🤩 tusen takk for en minnerik tur❤️

Dato for opplevelse: september 2023
Takk, margaritat838
Anmeldt 26. juli 2023

Bestilte det vi trodde var en eksklusiv overnatting i Dome for to.
Endte opp med å dele seng/Dome med mange andre fra flere land og kulturer👎dette var ikke informert på noen måte nettsiden eller i motatte infoskriv i forkant. Ble derfor en stor skuffelse hele opplevelse.

Du betaler alt for mye for noe du IKKE får.

( fjortours tar ikke henvendelser seriøst og svare sjelden)

Dato for opplevelse: juli 2023
Takk, 859espenb
Anmeldt 15. august 2022 via mobile enheter

Det var et veldig bra opplegg med trivelige og dyktige guider. Eneste som jeg savnet var muligheten til å kunne være litt mer selvstendig når vi klatret. Variasjon i klatreferdigheter og fysisk form resulterte i en noe langtrukkent tur opp. Vi klatret Kyrkjeveggen via ferrata dagen etter, og her klatret vi jevnt over alene opp mens guiden var igjen med de som trengte mer hjelp og støtte på veien opp. Dette bidro til en noe mer effektiv og givende tur. Klatreturen til Trolltunga tok så lang tid at det å ta oss bryet til å gå de siste 2,5km ut til Trolltunga ikke var verdt det grunnet stor pågang på selve Trolltunga og fordi klokken ble ganske mye når vi ankom toppen. Ellers en veldig fin tur!

Dato for opplevelse: august 2022
1  Takk, Solveig E
Anmeldt 8. september 2021

Var heldig å overleve Via Ferrata Tyssedal med en voldsom høydeskrekk, endte faktisk med å kose meg og smile og le oppover fjellsiden. Dette skyldtes nok en fantastisk guide som var tryggheten selv og leste alle mine behov uten å måtte spørre. Han gjorde virkelig en god jobb og var en trivelig kar

Dato for opplevelse: september 2021
1  Takk, TrailBlazer47157