“Smeltet is”
Anmeldelse av Sparbu Kro

Sparbu Kro
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Sparbu
Anmeldt 26. juli 2022 via mobile enheter

Fint sted. Kassepersonalet var hyggelig, men serverte meg smeltet is. Det var jeg ikke så fornøyd med. Isen smakte godt men liker helst når den ikke allerede er smeltet.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Milda Ø

Anmeldt 19. juli 2019

Stoppet og spiste her to ganger. Selv om lokalene ikke er helt tipp topp, var maten veldig god. Hyggelig personale ! Kan også sitte ute og spise. Ligger like ved E6. Vi fikk store porsjoner , mer enn nok mat . Vi var veldig fornøyd . Kan anbefales !

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, reidunr
Anmeldt 25. juni 2019 via mobile enheter

Lokalen er litt utdatert og kjedelig, men det er ikke viktig. Maten var bra, ikke for dyrt, men porsjonen på biffsnadder kunne ha vært bedre (masse pommes frites/salat og litt biffsnadder).

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, MauriceAG
Anmeldt 26. mai 2019 via mobile enheter

Kroa ligger like ved E6 og er visstnok populær blant trailersjåfører. De som driver den er absolutt ikke opptatt av interiør, da lokalet er preget av malt strie og lakkerte vinduskarmer. Bordene og vinduene er pyntet med plastblomster og et utvalg blomsterpotter som ikke akkurat matcher hverandre. Pynten på veggene er preget av rakved med ulike krydder og tørkede appelsiner. Plastduken, de forlatte vannkannene og grillkrydderet på bordet gjorde nok også sitt til at inntrykket av kroa ikke akkurat ble helt optimalt.

Nå har vel interiøret lite å gjøre med hvorvidt maten er god (og det er den sikkert), men kaffen var fra kaffemaskin, og smakte særdeles utvannet. Isen fra ismaskina var dog god, og prisen var absolutt ikke avskrekkende.

Legg gjerne turen innom hvis det ikke spiller noen rolle om lokalet er koselig. Doet var i alle fall rent, og det satte vi stor pris på.

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, FannyF599
Anmeldt 22. februar 2019

Dagens var kjøttsuppe med desert karamellpudding (flan con nata) eller mandelkjernepuding og kaffe. Om velfylt talerken ikke var nok, kan du be om påfyll for samme prisen. Meget hyggelige unge servitører.

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, Harald Andreas V

Har du vært i Sparbu Kro? Del dine erfaringer!