Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og koselige leiligheter”
Anmeldelse av Vasstulan 1100

Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Uvdal
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

God mat og koselige leiligheter i fine fjellomgivelser. Lure løsninger i leilighetene som gjorde at man hadde god plass. Veldig koselig personale.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, elisabeth5s
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (12)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 12 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Fine lokaler med lun stemning. Vi spiste kjøttkaker og det smakte nydelig. Beste kjøttkaker med saus vi har spist. Jr spiste hamburger som også falt i smak. Stedet kan trygt anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Liv1969
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020

Veldig god og hjemmelaget mat, god service og veldig hyggelig betjening. Vi kommer gjerne tilbake snart!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, FarAway453580
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Spiste middag på Vasstulan sammen med familien. Veldig godt mat, hyggelige omgivelser i et fantastisk landskap. Betjeningen var som alltid hyggelig og serviceinnstilt. Kommer tilbake igjen!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Torbjorn07
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2019

Vi bestilte hjemmelaga kjøttkaker. Maten så hjemmelaga ut, og den smakte slik også. Vi fikk kålstuing og tyttebær som tilbehør til poteter og kjøttkakene, og alt smakte nydelig. Det var pynta med litt dill og salat. Sausen var litt tykk og det kjentes ut som om det var en liten skvett med fløte i den. Hyggelig personale og kjølige lokaler, noe som var deilig på en dag med 30 varmegrader.Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Laila Ramona H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Vasstulan 1100, så også på

Har du vært i Vasstulan 1100? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din