“God mat men stresset og lite serviceinnstilt betjening”
Anmeldelse av Vasstulan 1100

Vasstulan 1100
Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Uvdal
Anmeldt 12. september 2020

God mat men lite imøtekommende og serviceinnstilt betjening. Sendte mail i forveien og spurte om de tilpasset maten etter intoleranser. Fikk svar dagen etter om at det ikke var noe problem. Dagen vi skulle spise middag fikk jeg tilsendt helgens meny og beskjed om at det kom helt an på trafikken om de kunne tilpasse maten. De kunne ikke fortelle meg når det passet best at vi kom eller når det var minst trafikk. Betjeningen var stresset og det virket som de helst ikke ville ha oss der tross at kafeen var tilnærmet folketom. De var tydelig stresset pga store selskap i annen etasje, men fikk oss til å føle oss til bry. Maten var god men totalopplevelsen var mindre hyggelig.

Dato for besøk: september 2020
Takk, Tonjemaa

Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde hjortefilet og kjøttkaker. Begge deler smakte utmerket. Ved nabobordet skrøt de av stekt ørret.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Jan H
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

God mat og koselige leiligheter i fine fjellomgivelser. Lure løsninger i leilighetene som gjorde at man hadde god plass. Veldig koselig personale.

Takk, elisabeth5s
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Fine lokaler med lun stemning. Vi spiste kjøttkaker og det smakte nydelig. Beste kjøttkaker med saus vi har spist. Jr spiste hamburger som også falt i smak. Stedet kan trygt anbefales.

Takk, Liv1969
Anmeldt 9. juli 2020

Veldig god og hjemmelaget mat, god service og veldig hyggelig betjening. Vi kommer gjerne tilbake snart!

Takk, FarAway453580

Har du vært i Vasstulan 1100? Del dine erfaringer!