Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat men stresset og lite serviceinnstilt betjening”
Anmeldelse av Vasstulan 1100

Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Uvdal
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. september 2020

God mat men lite imøtekommende og serviceinnstilt betjening. Sendte mail i forveien og spurte om de tilpasset maten etter intoleranser. Fikk svar dagen etter om at det ikke var noe problem. Dagen vi skulle spise middag fikk jeg tilsendt helgens meny og beskjed om at det kom helt an på trafikken om de kunne tilpasse maten. De kunne ikke fortelle meg når det passet best at vi kom eller når det var minst trafikk. Betjeningen var stresset og det virket som de helst ikke ville ha oss der tross at kafeen var tilnærmet folketom. De var tydelig stresset pga store selskap i annen etasje, men fikk oss til å føle oss til bry. Maten var god men totalopplevelsen var mindre hyggelig.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Tonjemaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (12)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 12 anmeldelser

Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde hjortefilet og kjøttkaker. Begge deler smakte utmerket. Ved nabobordet skrøt de av stekt ørret.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Jan H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

God mat og koselige leiligheter i fine fjellomgivelser. Lure løsninger i leilighetene som gjorde at man hadde god plass. Veldig koselig personale.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, elisabeth5s
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Fine lokaler med lun stemning. Vi spiste kjøttkaker og det smakte nydelig. Beste kjøttkaker med saus vi har spist. Jr spiste hamburger som også falt i smak. Stedet kan trygt anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Liv1969
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020

Veldig god og hjemmelaget mat, god service og veldig hyggelig betjening. Vi kommer gjerne tilbake snart!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, FarAway453580
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Vasstulan 1100, så også på

Har du vært i Vasstulan 1100? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din