Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Vakkert dekorert innvendig

En liten kirke, beliggende vakkert i lia ovenfor veien gjennom dalen. Uvanlig dekorert innvendig... les mer

Anmeldt 3. juni 2021
408kjellr
via mobile enheter
Vakker stavkirke

Besøkte Uvdal stavkirke på en vakker solskinnsdag i slutten av juli. Det var en opplevelse. Vakker... les mer

Anmeldt 3. august 2020
anneo518
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 34 anmeldelsene
  
Anmeldelser (34)
Filtrer anmeldelser
34 resultater
Vurdering fra reisende
22
10
1
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
22
10
1
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 34 anmeldelser
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Perle av stavkirke vakkert beliggende. Absolutt verdt et besøk! Kunnskapsrik guide som gjorde det ekstra spennende.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 41unnil
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Flott stavkirke fra år 1168. Ligger fint til på Nore og Uvdal bygdetun. Koselig sted hvor en kan tilbringe flere timer.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, O9788DYanitas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juni 2019 via mobile enheter

Ble møtt av en sur guide som var lite imøtekommende. Helt ok at vi møtte løse billetter, men det kunne ha vært skiltet bedre.

Så var det galt at en hadde med seg kamera utstyr. På en lite hyggelig måte ble det informert om foto forbud inne i stavkirken.

Var flere som snudde etter å ha blitt møtt av denne guiden.

Ellers er det et flott sted som er godt ivaretatt. Rene og pene toaletter, det sier jo mye.

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, sondreg885
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2017 via mobile enheter

Det er jo greit at man tar 70 kroner for å se en stavkirke. Men for oss som kjører sykkel og stopper litt her og der, så stanset den prisen oss. Dessverre. Det skal jo ikke mange sånne stopp på en dag før det blir dyrt. Og en guide trengte vi ikke. Hva med å basere inntektene på kaffe og vaffelsalg i stedet? Kanskje deg lønner seg i lengden? Hadde vært fint å se stavkirka.

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, liseg202
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mai 2017 via mobile enheter

Numedal har flere stavkirker som er godt bevart og vedlikeholdt. Denne i Uvdal er en av de flotteste. Veldig flott bygdetun med mange gamle og stilige bygninger i tillegg til kirken. Ta deg tid å spasere rundt på tunet og på innsiden.

Dato for opplevelse: mai 2017
Takk, Fornebu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser