Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke stĆøttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi stĆøtter fĆølgende nettlesere:
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss pÄvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nƦrheten
SprƄkAlle sprƄk
2–7 av 10 anmeldelser
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Stakk innom her for Ä spise en søndag. Hadde lest at buffet var bra. Det er den sikkert ogsÄ, men prisen pÄ 390.- er ganske høy ifg det som tilbys. SÄ det ble kaffe og vaffel i stedet. 75.- for det er nok det ogsÄ.

Dato for oppholdet: august 2019
1  Takk, SveinJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra TripadvisorĀ LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2017 via mobile enheter

Restauranten pÄ Imingfjell er verdt et besøk. SesongÄpent, men nÄr det er Äpent serveres det utsøkt mat med, og spesielt reinsdyrskav og stekt fjellørret pÄ buffe'en falt i min smak. Søndag er dagen for buff'e/koldtbord.

Dato for oppholdet: juli 2017
Takk, 343steinarg
Anmeldt 6. juli 2017 via mobile enheter

Tok inn pÄ Imingfjell Turistheim etter en lang tur pÄ vidda. Sov i en av smÄhyttene. Enkel standard, men meget hyggelig pris. Servicen var upÄklagelig selv utenfor hovedsesong. Spiste middag og frokost. Middagen var god og posjonen stor, man kan ogsÄ kjøpe øl/vin til maten. Frokosten var enkel, men godt utvalg for lavsesong.
Opphold og mat kan anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2017
1  Takk, Rikardmm
Anmeldt 20. september 2016 via mobile enheter

Jeg var her med noen kolleger sept 2016. Vi leide to hytter for en helg. Hyttene var smƄ og koselige. En del av sengene er dobbeltsenger sƄ beregn max 4 pr hytte med mindre dere er veldig sosialt anlagt. Leieprisene her er sƄ lave uansett at litt ekstra plass kan man unne seg.
Maten var veldig god med mye lokale rÄvarer som trekker opp. Betjeningen var veldig hyggelig. Mange fine turmÄl i nærheten. Mulighet for Ä leie robÄt. Et knallbra sted som er alt for lite besøkt.

Dato for oppholdet: september 2016
1  Takk, 565vegardm
Anmeldt 7. september 2016 via mobile enheter

Dette er et fint sted for overnatting,selskaper eller bare en tur innom for et kakestykke,en kopp kakao eller noe annet varmt og drikke. Vi har selv hatt selskap her oppe med 65 gjester. Det ble laget gode retter av lokale rÄvarer og godt drikke. Hyggelig vertskap som gjør alt for at du skal fÄ en god opplevelse. Det ble ogsÄ servert en god frokost dagen etter.Flott beliggenhet og utsikt.

Dato for oppholdet: september 2016
Takk, Lisbeth1K