Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Vio.com
Priceline
eDreams
Booking.com
Se alle 5 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Anmeldt 31. mai 2020 via mobile enheter

En perle i idylliske omgivelser! Vakker gammel gård med trivelig vertskap. Sjarmerende gamle bygninger i god stand. Trivelige og rene rom.
Historisk sus i veggene.

God og delikat mat på tross av covid-19.
Spiste spekemattallerken til middag ved ankomst. Delikat og velsmakende med hjemmelaget potetsalat, flatbrød og smør. Deilig med lokalt øl til.
Samme med frokosten, god, delikat og rikelig.

Er du interessert får du kanskje litt interessant og dramatisk gårdshistorie fra stedet også av vertskapet.

Kan anbefale dette stedet på det varmeste!

Dato for oppholdet: mai 2020
1  Takk, janbM4455CY
Anmeldt 6. juli 2019

Et vakkert sted, med historiske bygninger i fin stand. Blant dem et av tre langloft som bare finnes i Numedal.
Stort tun med grillsteder og boltreplass for alle.
Hyggelig interiør, en flott spisestue. Mye å glede seg over. Vennlig vertskap. Fin service.
En gjestegård av de bedre.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, Ornulf H
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

For en svært overkommelig pris fikk vi et enkelt familierom +eget bad. Det var god komfort, godt vertskap og deilige omgivelser. Vi nøt morgenkaffen på tunet mens vesla løp rundt og plukket bringebær og gjorde store øyne til alt som var å se. Skulle gjerne blitt noen dager til og fått prøvd en rolig kveld i sofaen på "utekjøkkenet" ved vannet. Neste gang!

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, Celine Maria W
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Vertinne Gro strekker seg langt og yter god service! Stillte opp med deilig hjemmelaget middag på forespørsel. Fantastisk god frokost, myke senger, comfort kombinert med sjarmerende bygninger i flotte omgivelser. Ligger praktisk til langs Numedalslågen med bademuligheter, tur i fjellet eller en tur med sykkeldresin fra Veggli. Gro henter og bringer om man spør! Kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, MereteS330
Anmeldt 14. juni 2018

Vi overnattet ei natt her på to rom og stort bad. Gode senger og mange gamle og fine møbler. Avslappet og hyggelig stemning.
Veldig god frokost. Under frokosten satte vertinnen seg ned og fortalte om gårdens historie.

Dette er en historisk og flott gård med mye historie. Velegnet til overnatting og feiringer ellers. Idyllisk med gamle, brune tømmerhus og røde begoniaer.
Likevel synes jeg det manglet det lille ekstra . F eks visne blomster på bordene ute, ruskete terrasse, manglende endestykker på gardinstenger, støpselet på badet, forsinket frokost og rengjøring på rommet. Bak nattbordet var det rusk og stor støvdotter.

Dato for oppholdet: juni 2018
Takk, stafs