Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Travelocity
Orbitz.com
eDreams
Booking.com
ZenHotels.com
Se alle 10 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (19)
Filtrer anmeldelser
19 resultater
Vurdering fra reisende
11
7
0
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
11
7
0
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 19 anmeldelser
Anmeldt 26. juli 2020

Et av de mest fantastiske stedene jeg har overnattet i Norge! For en sjarmerende familiegård, og for en utrolig oppvartning Gro og Margun tilbyr. Stedet har så mye historie i veggene, og man får en skikkelig ro over seg når man er der, i flott natur og i godt selskap. Anbefales på det varmeste!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 530idamariet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi var tre venninner på jentetur og Selvetunet var perfekt for oss. Ved en tilfeldighet var det et band som spilte i langhuset på fredag, hvor vi hygget oss med dans, mat og øl. Jeg kan absolutt anbefale speketallerken de serverer, med en helt nydelig potetsalat og rikelig med spekemat. Det var godt å runde det av med en vaffel og kaffe også. Dagen etter fikk vi anbefalt om å ta en tur med drensin sykler og fikk oppleve flott natur langs veien. Så grillet vi pizza på bål inne i et lite hus, veldig trivelig. Favoritten min ved frokosten var brie ost med marmelade, selv om de hadde mye annet godt også. Og kaffen! Den tok vi ute i sola. Vi hadde en flott tur og vi kan anbefale å bo på selvetunet hvor vertskapet var kjempe hyggelige og ga oss spennende historie om gården.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, tinusbergus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mai 2020 via mobile enheter

En perle i idylliske omgivelser! Vakker gammel gård med trivelig vertskap. Sjarmerende gamle bygninger i god stand. Trivelige og rene rom.
Historisk sus i veggene.

God og delikat mat på tross av covid-19.
Spiste spekemattallerken til middag ved ankomst. Delikat og velsmakende med hjemmelaget potetsalat, flatbrød og smør. Deilig med lokalt øl til.
Samme med frokosten, god, delikat og rikelig.

Er du interessert får du kanskje litt interessant og dramatisk gårdshistorie fra stedet også av vertskapet.

Kan anbefale dette stedet på det varmeste!

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, janbM4455CY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2019

Et vakkert sted, med historiske bygninger i fin stand. Blant dem et av tre langloft som bare finnes i Numedal.
Stort tun med grillsteder og boltreplass for alle.
Hyggelig interiør, en flott spisestue. Mye å glede seg over. Vennlig vertskap. Fin service.
En gjestegård av de bedre.

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Ornulf H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

For en svært overkommelig pris fikk vi et enkelt familierom +eget bad. Det var god komfort, godt vertskap og deilige omgivelser. Vi nøt morgenkaffen på tunet mens vesla løp rundt og plukket bringebær og gjorde store øyne til alt som var å se. Skulle gjerne blitt noen dager til og fått prøvd en rolig kveld i sofaen på "utekjøkkenet" ved vannet. Neste gang!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Celine Maria W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser