Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Priceline
Go to your Happy Price
eDreams
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Dina K
Oslo, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 2. aug. 2020
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Booking.com
kr 1 450
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Expedia.com
    kr 1 450
  • Hotels.com
    kr 1 450
  • Priceline
    kr 1 450
4.7 km fra Sevletunet Bed & Breakfast and Cabins
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
  • Agoda.com
10.2 km fra Sevletunet Bed & Breakfast and Cabins
Fjordglott Camping
Booking.com
    0.7 km fra Sevletunet Bed & Breakfast and Cabins
    Booking.com
    kr 1 399
    Fullt refunderbart
    • Agoda.com
      kr 1 399
    • Priceline
    23.6 km fra Sevletunet Bed & Breakfast and Cabins
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Expedia.com
    Bli belønnet med One Key
    • Hotels.com
    • ZenHotels.com
      kr 1 600
    • Priceline
    31.9 km fra Sevletunet Bed & Breakfast and Cabins
    Sommer p Ranten
    Booking.com
    kr 1 550
    Fullt refunderbart
    Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
    • Priceline
      kr 1 550
    • Agoda.com
      kr 1 550
    34.9 km fra Sevletunet Bed & Breakfast and Cabins
    Rosa skyer en januarmorgen i 2021. Velkommen til oss.
    Booking.com
    kr 1 020
    • ZenHotels.com
    • Agoda.com
      kr 1 020
    • eDreams
      kr 1 020
    30.0 km fra Sevletunet Bed & Breakfast and Cabins
    Gratis parkering
    Ved stranden
    Booking.com
    kr 1 712
    Fullt refunderbart
    • Expedia.com
      kr 1 713
    • StayForLong
      kr 1 655
    • Hotels.com
      kr 1 713
    32.5 km fra Sevletunet Bed & Breakfast and Cabins
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    31.3 km fra Sevletunet Bed & Breakfast and Cabins
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    51.8 km fra Sevletunet Bed & Breakfast and Cabins
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Se flere hoteller i Rødberg
    Anmeldelser (22)
    Filtrer anmeldelser
    22 resultater
    Vurdering fra reisende
    14
    7
    0
    0
    1
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    14
    7
    0
    0
    1
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    510 av 22 anmeldelser
    Anmeldt 26. juli 2020

    Et av de mest fantastiske stedene jeg har overnattet i Norge! For en sjarmerende familiegård, og for en utrolig oppvartning Gro og Margun tilbyr. Stedet har så mye historie i veggene, og man får en skikkelig ro over seg når man er der, i flott natur og i godt selskap. Anbefales på det varmeste!

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, 530idamariet
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

    Vi var tre venninner på jentetur og Selvetunet var perfekt for oss. Ved en tilfeldighet var det et band som spilte i langhuset på fredag, hvor vi hygget oss med dans, mat og øl. Jeg kan absolutt anbefale speketallerken de serverer, med en helt nydelig potetsalat og rikelig med spekemat. Det var godt å runde det av med en vaffel og kaffe også. Dagen etter fikk vi anbefalt om å ta en tur med drensin sykler og fikk oppleve flott natur langs veien. Så grillet vi pizza på bål inne i et lite hus, veldig trivelig. Favoritten min ved frokosten var brie ost med marmelade, selv om de hadde mye annet godt også. Og kaffen! Den tok vi ute i sola. Vi hadde en flott tur og vi kan anbefale å bo på selvetunet hvor vertskapet var kjempe hyggelige og ga oss spennende historie om gården.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste med venner
    Takk, tinusbergus
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 31. mai 2020 via mobile enheter

    En perle i idylliske omgivelser! Vakker gammel gård med trivelig vertskap. Sjarmerende gamle bygninger i god stand. Trivelige og rene rom.
    Historisk sus i veggene.

    God og delikat mat på tross av covid-19.
    Spiste spekemattallerken til middag ved ankomst. Delikat og velsmakende med hjemmelaget potetsalat, flatbrød og smør. Deilig med lokalt øl til.
    Samme med frokosten, god, delikat og rikelig.

    Er du interessert får du kanskje litt interessant og dramatisk gårdshistorie fra stedet også av vertskapet.

    Kan anbefale dette stedet på det varmeste!

    Dato for oppholdet: mai 2020
    Reisetype: Reiste med venner
    1  Takk, janbM4455CY
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 6. juli 2019

    Et vakkert sted, med historiske bygninger i fin stand. Blant dem et av tre langloft som bare finnes i Numedal.
    Stort tun med grillsteder og boltreplass for alle.
    Hyggelig interiør, en flott spisestue. Mye å glede seg over. Vennlig vertskap. Fin service.
    En gjestegård av de bedre.

    Dato for oppholdet: juli 2019
    • Reisetype: Reiste som et par
      • Verdi
      • Sted
      • Service
    Takk, Ornulf H
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

    For en svært overkommelig pris fikk vi et enkelt familierom +eget bad. Det var god komfort, godt vertskap og deilige omgivelser. Vi nøt morgenkaffen på tunet mens vesla løp rundt og plukket bringebær og gjorde store øyne til alt som var å se. Skulle gjerne blitt noen dager til og fått prøvd en rolig kveld i sofaen på "utekjøkkenet" ved vannet. Neste gang!

    Dato for oppholdet: juli 2018
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, Celine Maria W
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Vis flere anmeldelser