Veldig spesiell stavkirke. Må oppleves.

Anmeldt 2. august 2020
KongHans1
Kristiansand, Norge
Historisk input

Flott stavkirke fra 1167. En godt bevart liten perle som er vel verdt et besøk. Spennede... les mer

Anmeldt 2. juli 2020
O9788DYanitas
Bjørkelangen, Norge

Anmeldt 2. august 2020

Denne stavkirken er nærmest enestående. Velg denne hvis du har dårlig tid og ikke får med deg resten i området.
Du finner mange fine bilder på Google Maps.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, KongHans1
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Flott
detaljer på både prekestol og maleriene av apostlene.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, O9788DYanitas
Anmeldt 17. august 2019 via mobile enheter

Flott og liten stavkirke som er utrolig godt bevart. En nasjonal skatt det er verdt å ta en ekstra titt på. Enkel å finne fra veien.

Dato for opplevelse: august 2019
2  Takk, JohnIngarD
Anmeldt 11. juni 2018 via mobile enheter

Utrolog godt bevart denne kirken. Vi var så heldige at vi fikk 2-3 min til besøk inne i kirken. Utrolig godt bevart. Synd at den ikke er mer åpen.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, VestfoldFracy
Anmeldt 14. april 2017 via mobile enheter

Stoppet her med venner for å ta en titt. Stavkirken ligger flott til ved vannet. Den har blitt bygget i flere omganger og vedlikeholdt. Den eldste delen er 800 år. Fremstår som en liten men veldig vakker kirke. Likte spesielt fargespillet i treverket.

Dato for opplevelse: april 2017
Takk, Fornebu