Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Gammelt kapell

Kong Oscar lls kapell ligger flott til i Grense Jakobsvei. Kapellet ble reist som grensevern mot... les mer

Anmeldt 2. september 2021
BjR1956
,
Ålesund, Norge
Utrolig nydelig

Det er absolutt verdt å legge turen innom her! Kirken er nydelig og har fått skikkelig hedersplass... les mer

Anmeldt 22. juni 2020
dorthesKS
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 33 anmeldelsene
  
Anmeldelser (33)
Filtrer anmeldelser
33 resultater
Vurdering fra reisende
20
10
2
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
20
10
2
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 33 anmeldelser
Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

Det er absolutt verdt å legge turen innom her! Kirken er nydelig og har fått skikkelig hedersplass, men området rundt er også helt fantastisk. Det tar en stund å kjøre ut på grunn av veienes forhold. Vi punkterte på veien, så husk gode hjul og ett godt reservedekk. Men fikk god hjelp i Kirkenes etterpå. Uansett så var turen absolutt verdt det. Stranden rett utenfor kirken er helt magisk. Det lå en rein rett nedenfor mot elven som også gjorde stemningen helt nydelig!

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, dorthesKS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2019

Turen fra Kirkenes og ut til Grense Jakobselv er et "must" på din tur i Øst-Finnmark. Magisk landskap langs elven, og eksotisk med russiske observasjonstårn rett på andre siden av elven. Særegent landskap og så kommer du frem til utløpet og oset og for et syn, og der ligger dette lille kapellet nakent og rett ut mot storhavet. Et lite stykke norgeshistorie og fortsetter du videre helt frem til havet så får du en NYYYDELIG strand med kritthvit sand og vi var heldige med været og hadde strålende sol og havblikk. MAGISK

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, Tom Arild C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2019 via mobile enheter

Dette flotte steinkapellet ligger i skråningen ved Grense Jakobselv. Like ved er det en gravgård. Fantastisk plass. Vi så hval i utløpet av elva. Rett nedi veien er en nydelig strand.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, 897andr_k
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2017

En virkelig flott kirke. Den ligger flott til i et vakkert og visuelt område helt ute ved Barentshavet. Viktig og grunnleggende historisk betydning. Langt å kjøre ut hit fra Kirkenes, men den er virkelig verdt å se når du først er i området. Flott kjøretur ut hit.

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, Tartufo17
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mai 2017 via mobile enheter

En fantastisk opplevelse å få oppleve dette. Det var en opplevelse å få se den gamle kirken og skolen osv. Veien åpnet igjen i dag etter å ha vært stengt siden oktober i fjor. Hele historien bak er fantastisk .

Dato for opplevelse: mai 2017
1  Takk, Eva22699
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser