Kjell V
    35.6 km fra Kirkeng Camping & Event
    Frokost inkludert
    Se flere hoteller i Aremark
    Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Styr unna denne plassen. Hadde booket plass på forhånd men den var opptatt når vi kom. Fikk beskjed om hvordan vi måtte parkere og forholdt oss til det. I etterkant kom en bil og parkerte på andre siden vår. Den sto ca 1 m fra oss. Kontaktet resepsjon og fikk beskjed om at vi måtte «vri oss» men da ville vi ha kommer veldig nær hjørne til vogna som sto parkert først. Vi valgte og forlate plassen umiddelbart pga brannsikkerhet. Får i etterkant henvendelse fra annen gjest som har fått opplyst vårt navn og nr fra plassen. Får beskjed om at vi kommer til å bli anmeldt da deres hund var bitt og måtte opereres.
    Både hundeeier og plassdriver mente det var greit å oppgi våre identitet! Får ikke tilbakemelding på hvordan plassen ivaretar personvernet ! Styr unna. Her er det cowboy-drift av 1. klasse.

Romtips: Styr unna denne plassen.
    Dato for oppholdet: juli 2022
    1  Takk, LisbethD_12
    Anmeldt 5. april 2021

Drives av arrogant folk som ikke innehar evnen til å motta konstruktiv kritikk, det møtes med bortforklaringer og at man blir oversett.

Rett og slett motbydelig skittent og langt ifra rengjort i vognen vi leide. Sand, steiner, flekker, smuler og rusk.

Noe av maten er bra, men ikke verdt ventetiden på 50-60 min. Men de hadde ikke flere armer, så det måtte vi bare finne oss i - bare det å få seg selv til å si noe sånt... For meg som en betalende kunde er det fullstendig uinteressant. Fikk plast i barneretten, vi fikk ikke maten samtidig, maten var brent.

2  Takk, hei704
    Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde bestilt plass til vogna litt i forkant, d er veldig lite drop in plasser.....da vi kom var d to alternativ,1: på en gjørmete plass bak resturangen , som var sørpete AS hell og d luktet kloakk eller grusplassen rett foran resturangen (med folk opp i oss på alle sider) d er heller ille vann inntak til vogna så man må bære inn vann selv. D koster og penger for å dusje og vaske klær.. dusjen til barne avdelingen... Joda den er flott nyopppusset men d er ikke lås på døren.. som er et must så ingen kommer inn når barna dusjer?? D står en lapp på døren d var fra 6 år sammen med voksen... men alle unger over 6 år var jo der og å brukte d... så de som da har eldre barn bør ikke sende de der å dusje alene.. d er ikke lås! Stellematte som ligger med badekaret blir konstant vått for folk ikke tørker opp.. som gjør den blaut og den begynner å mugne, jg tok den frihet å ta av trekket og vasket d på 60grader og tørket matten i trommelen (måtte få den tørr) så tok jg trekket på igjen når den var tørr og ren... men d spørs jo hvor lenge d varer... kiosken (resturangen) er til de grader overpriset så d var uaktuelt at ungene fikk handle der.... personalet på huset oppe skal få ros for å være hyggelig. Men at det vaskes gulv mopper fra vaskedamen i samme vaskemaskin som gjestene kan bruke til klærene sine.... d er ekkelt. Alle mopper og kluter som brukes til renholdet skal ha (bruke) egen maskin!

Dato for oppholdet: august 2020
    1  Takk, 468lenes
    Kirkeng Camping og Event, Daglig leder på Kirkeng Camping & Event, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. oktober 2020

Hei

Beklager å høre at plassene ved vannet var tatt, det har vært stor pågang på de 30 drop-in plassene vi totalt i sommer.
    De plassene du refererer til er også veldig populære, så her er det litt "smak og behag".
    Det er absolutt ikke kloakk, men pga til tider ekstrem mye regn som dessverre Norge har opplevd i perioder i sommer, så prøvde vi å legge på grus for å gjøre plassene bedre. Av den grunn kunne det komme en slik lukt.
    Alle campingplasser har dessverre hatt problemer med at gress blir vanskelig å håndtere når det er bløtt.

Grunnen til at det ikke er lås på disse dørene er at det er åpent for alle og barn over 6 år ikke skal bruke det, og heller ingen barn uten oppsyn av foreldre. Da kan det bli ekstremt mye vann og fare for at barna skader seg. Dusjene her er helt gratis, også badekaret. Så foreldrene skal absolutt ikke sende barn over 6 år dit gratis, da det ikke er lov (som anvist på plakatene)
    De kan henvises til alle de andre toalettrommene med dusj som kan benyttes.

Vaskedamen (meg) kan huske samtalen vi hadde ang mopper hvor jeg forsikret deg om at det absolutt hadde skjedd en feil med moppene, og at vi har en egen maskin for det! De rene moppene var satt på det felles vaskerommet bare midlertidig imens jeg hjalp en annen gjest. Når jeg kom tilbake var det en gjest som trodde de hadde hjulpet oss med å sette på en maskin. Det pleier absolutt ikke å skje, og prøvde å forklare deg der og da at det var et engangstilfelle og at det ikke var noe som ble praktisert til vanlig.

Tusen takk for at du vasket stellematten, kan forsikre deg om at det er en rutine på at det blir gjort hver uke, og at vi tørker så ofte vi kan. Hadde det ikke vært stellematte der, hadde også det vært stilt spørsmålstegn ved fra andre foreldre.

Mvh Silje Kirkeng Malkenes

Anmeldt 27. juli 2019 via mobile enheter

Veldig koslig familiecamping ved fersk vann,med trampoline og flytebrygge.
    En molo om du ville komme med båt.
    Veldig reint og ryddig,knall bra dusj/toalettbygg med egne toaletter og dusjer for dei minste.
    Kjempe koslig og service innstillt personal.
    Anbefales på det varmeste☺️

Dato for oppholdet: juli 2019
    Takk, Lillymiljeteig
    Anmeldt 22. juli 2019

Takk til betjeningen som gjorde det de kunne for å få fatt i allergimedisin. Veldig serviceinnstilt. Flotte fellesområder. Rent og pent. Pluss for egen barnedusj. Kunne ønsket meg litt større utvalg i kiosken. Litt tørrmat som supper og pasta hadde gjort seg

Dato for oppholdet: juli 2019
    Takk, Tutta01