Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsj”
Anmeldelse av Vestkapp Restaurant

Vestkapp Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Selje
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 3 - USD 34
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Spiste nydelig lunsj med saftig bakt potet. Hyggelig personale som hadde god oversikt over ghestene

Dato for besøk: august 2020
Takk, emilyvG4073YW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (50)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2226 av 50 anmeldelser

Anmeldt 20. juli 2020

Vi sendte melding til restauranten og fikk utrolig raskt og hyggelig svar. Vi fikk et bord ved vinduet. Veldig hyggelig betjening og nydelig fiskesuppe.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, MetteKBragstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste sen lunsj/tidlig middag med fiskesuppe og svinenakke i fantastiske omgivelser og hærlig vidsyn.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, JensChristian70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2020

Kom frå helgetur på fjellet og kom for ein bedre middag. Og ja det fekk me. Maten var upåklagelig. Men når det gjelder reinhaldet med tanke på smitte..... uff. Hjelper lite med sprit i inngangen når samme klut vert brukt til og tørka av stolar,så bord og så slenger me kluten frå oss ved kassapparatet for så og henta den igjen. Gjentar så samme prosedyre, fyrst tørke av stolar, så bord (ja i den rekkefølge) Dette vart gjentatt x antall ganger til me ga beskjed. Er no vel ikkje noko bra reinhald dette.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Utepptur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juni 2020

Restaurant med roleg og avslappande atmosfære der ein kan nyte god mat til fantastisk utsyn ut i det blå havet. Hyggeleg og servicinnstilt personal. Ein plass der eg heilt sikkert tek turen tilbake ..

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 286diannee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Vestkapp Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din