Spennende og flott

Spektakulært sted høyt over havet med god utsikt både langt nordover og sørover langs kysten. Også... les mer

Anmeldt 30. juli 2023
Stein H
Karasjok, Norge
Vestkapp i fantastisk høstvær.

Etter å ha passert Stadt i all slags vær, fikk jeg endelig muligheten til å besøke platået på... les mer

Anmeldt 31. august 2021
Drummer2000
Trondheim, Norge

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Vestkapp er ikke det vestligste stedet i Norge, men likevel verd en tur! Etter en kjøretur på smale, svingete veier, med mange møteplasser er det positivt å komme til en attraksjon som ikke tar seg betalt: verken for utsikt eller parkering. Og selv om vinden rusker, er det fint å gå en tur langs bratte klipper med utsyn ut over havet. Og for all del: besøk kafeen!

Takk, 574camillab
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Vi tok turen hit på vei fra Ålesund til Måløy. Veien dit går på smale dårlige veier, men utsikten er verd besøket.

2  Takk, 109KarlS
Anmeldt 2. juli 2020

Magisk ramme og mye vekslende vær. Maten var flott tilberedt og porsjone solide, maten smakte fortreffelig og betjeningen var meget servicevennelige.

Takk, OlePetterA1
Anmeldt 29. juni 2020

Var der tidlig på morgenen en solfylt dag. Nydelig utsikt. Vel verd turen ! Anbefales absolutt dersom været er fint og ingen tåke. Men veien opp er fryktelig kronglete og smal.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, Kristine S
Anmeldt 10. mai 2020

Vestkapp leverte både vær og matmessig. Det var hagl/snøbyger med sol innimellom, ei utruleg flott utsikt. Vi måtte bestille bord for å ete, nydelig fiskesuppe med påfølgande rabarbrapai med is. Betjeningen var oppmerksomme og serviceinnstilt. Eg anbefaler absolutt et besøk :)

Dato for opplevelse: mai 2020
Takk, Navigate585608