Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (52)
Filtrer anmeldelser
52 resultater
Vurdering fra reisende
46
4
1
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
46
4
1
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 52 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2021

Vi reiste hit for å lære å surfe, og ble godt tatt imot og vist rundt i fullt utstyrt hus. Opplegget for surfetimene var veldig bra, fantastisk instruktør som virkelig brydde seg! Veldig seriøst og godt tilpasset vær og deltakere. Anbefales på det sterkeste, og skal selv tilbake bare fire uker etter første opphold!

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 693tuvah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2021

Vakker natur og meget hyggelig staff. Surfekurs level 1 er absolutt til å anbefale hvis du er ny i gamet. Det gir deg et meget godt fundament for din potensielle surfekarrière. Surfeinstruktøren fikk oss tidlig opp og morgningen for at vi skulle fange de beste bølgene for vårt nivå. Meget god oppfølging underveis, imponerende pedagogikk som fremmet mestring og utfordringer. Gode og konstruktive tilbakemeldinger for videre utvikling. Instruktørene hadde et godt fokus på at man skulle føle seg trygg og ha det moro underveis.

Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, Andhak1991
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2021 via mobile enheter

Det var sosialt og surfing fra morgen til solnedgang, akkurat som surfecamp bør være. Fikk kurs i level 1 og kunne ikke hatt en bedre instruktør. Lærte masse på de få dagene jeg var der, og ser frem mer surfing fremover. Hit kommer jeg absolutt igjen! :))

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Dream17691966378
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. oktober 2017 via mobile enheter

En utelukkende positiv opplevelse!
Personlig har jeg aldri surfet før, så dette var en fin introduksjon til en ny sport. Gode instruktører, vakker natur og svært sosialt.

Fikk en enkel gjennomgang av de ulike stegene for å komme seg opp på brettet, og personlig oppfølging under hele kurset. Det var lett å spørre spørsmål, og hyggelige instruktører.

Takker for fint opphold!

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, kwiggen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. oktober 2017

Reisen til Hoddevika og Lapoint surfcamp var utelukkende positiv. Selv over 8 timer kjøring hver vei for en kort helgevisitt står i veien for å si at dette var en fantastisk opplevelse. Svært dyktige instruktører som gir kontinuerlig feedback i vannet, og en veldig god sosial ramme som legger til rette for en konge helg. Lapoint-gjengen var ikke bare med i vannet, men arrangerte også aktiviterer og deltok i festlig lag på kvelden. En sosial og morsom helg, med fantastisk surfing!

Dato for oppholdet: oktober 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, erlendwiggen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser