“Trivelig betjening”
Anmeldelse av Solsiden Hvasser

Solsiden Hvasser
Vurdert som nr. 2 av 2 Restauranter i Hvasser
Anmeldt 22. august 2020

Pizza. Tynn & tykk bunn. Ikke noe spesielt med pizzaen, men den var god (spiste en med tykk bunn - som er det beste). Ganske rask service. Meget bra beliggenhet.

1  Takk, tomsavini

Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

For et herlig sted og topp beliggenhet, utrolig tilstedeværende betjening som virkelig byr på seg selv. Sjefen sjøl går foran som et meget godt eksempel. Maten er enkel men meget god og med store porsjoner med dertilhørende sympatiske priser, min favoritt på Tjøme

2  Takk, 99vidare
Anmeldt 7. august 2019

God italiensk pizza med mye fyll. Vi spiste parma og ettna. Erna var sterkere i fjor, men vi fikk chilliolje. Den piffet opp. Hun som tok i mot bestillingen, skrev ikke ned og vi måtte ha repetisjon. Ikke en ting husket hun, da er det bedre å notere. Han som la ut bestikk sa ingenting.
Ingen spurte om det smakte. Ingen smilte. Det er så lite som skal til, men dett betyr mye for opplevelsen.

Dato for besøk: august 2019
Takk, bentemoent
Anmeldt 27. juni 2024 via mobile enheter

Dato for besøk: juni 2024
Anmeldt 28. mai 2022 via mobile enheter

Dato for besøk: mai 2022

Har du vært i Solsiden Hvasser? Del dine erfaringer!