“Reserverte bord dagen før.”
Anmeldelse av Havnesjefen

Havnesjefen
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Hvasser
Prisklasse: kr 522 - kr 6 340
Beskrivelse: Restaurant med vakker utsikt over Hvasser havn. Vi serverer et utvalg av sjømat, europeisk og skandinavisk mat. Nyt god mat eller ta en drink i solnedgangen i vår avslappende lounge.
Anmeldt 19. juli 2021

Dårlig service. Hadde reservert bord og da vi ankom ble vi vist til bordet. Måtte etterhvert be om meny, da ingen kom. Fikk beskjed om at maten skulle bestilles på en Qr kode som var klistret på bordet. Måtte betale med det samme via Vipps, kort etc. Maten kom til ulike tider da vi etter mye plunder fikk bestilt. Hamburgere var gode, men en var kald. Fish & chips var godt. Valgte å avslutte besøket, og kjøpte heller is på brygga.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 834kjerstis

Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Nydelig fiskesuppe til lunsj. Flott service og utrolig fin utsikt i skjærgården. Greie priser og rent og pent. Kommer tilbake

Dato for besøk: juni 2021
2  Takk, WencheR
Anmeldt 30. juni 2021

Bestilte indrefilet og den var utrolig god. Servicen var også upåklagelig. En veldig fin opplevelse. Anbefales 👏👏👏

Dato for besøk: juni 2021
Takk, sifb2020
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Flott lokale, flott beliggenhet og flott betjening!
Spiste torsk som var utsøkt 👍 kona spise fiskesuppe og den fikk også skryt. Kidsa gikk for fish&chips og var også fornøyd. Alt i alt en veldig god opplevelse. Kan varmt anbefales 😃

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, 8leMario
Anmeldt 26. juli 2020

Meget lyst og ukoselig lokale. Vi var dumme nok og bestilte «nybakt foccacia» som var ihjeltoastet brød uten et snev av noe som lignet foccacia, det var heller ikke med olivenolje som angitt i menyen.
Entrecôte uten stekeskorpe, kald bernaisesaus fra fabrikk/spann. Det stod at det skulle være en lun tomatsalat med sherryvinagrette i menyen. Denne var romtemperert (lun??) uten vinagrette, men med store klumper av salt. Pommes fritesen derimot hadde ikke fått noe salt.
Som bonus fulgte det med en brokkolikvast som hadde vært i frityrgryta som det rant kaldt fett ut av..... Den andre halvdelen bestilte hummer som var en liten sak med utelukkende fett i klørne. Vi gikk over til solsiden og tok en is til dessert!

1  Takk, Lokalfravestfold

Har du vært i Havnesjefen? Del dine erfaringer!