Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Indisk”
Anmeldelse av Mini India Elvira

Mini India Elvira
Vurdert som nr. 1 av 55 Restauranter i Elviria
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 19 - USD 25
Middagsalternativer: Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Levering, Reservasjoner
Anmeldt 14. mai 2019 via mobile enheter

Kjempe fine smaker som passet store og små. Og kjempe god service er verdt hver eneste krone!!

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Z5788FZpatrickf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Parviz M, Owner på Mini India Elvira, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. mai 2019
Google-oversetting

Thank you
Our customers pleasure is our pride
This is our number 1 rule

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (316)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 316 anmeldelser

Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Vi har akkurat spist vårt aller beste indiske måltid noensinne!! Maten er førsteklasses, betjeningen i toppklasse og du er GARANTERT en bra kveld ved å velge Mini India Elviria. Vi skal helt sikkert tilbake hit igjen. Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: november 2018
Takk, jonreidarf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Parviz M, Owner på Mini India Elvira, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. november 2018
Google-oversetting

Your pleasure is our pride
Vuestro placer es nuestro orgullo
Thank you
Gracias

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. oktober 2018 via mobile enheter

Nydelig mat.
Super service.
Kommer helt sikkert tilbake.
Lett tilgjengelig langs motorveien.
Selv gamlemor fant ut at hun likte indisk mat

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, vibandr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Parviz M, Owner på Mini India Elvira, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. oktober 2018
Google-oversetting

Thank you
Your pleasure is our pride

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Fantastisk god mat, ypperlig service, hyggelig og morsomt betjening! Vi kommer garantert tilbake!! Anbefales!

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, Anette H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. oktober 2018 via mobile enheter

Hadde lyst på indisk. God mat og veldig hyggelig betjening. Voksne og ungdommene trivdes her! Kan anbefales!

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, 694sverrek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mini India Elvira, så også på

Elviria, Marbella
Marbella, Costa del Sol
 
Puerto Banus, Marbella
Marbella, Costa del Sol
 

Har du vært i Mini India Elvira? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din