Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget bra mat og service!”
Anmeldelse av Mini India Elviria

Mini India Elviria
Bestill bord
2
man. 27.9.
20:00
Vurdert som nr. 1 av 48 Restauranter i Elviria
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 29
Middagsalternativer: Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Levering, Reservasjoner
Anmeldt 31. juli 2020

Dette var en positiv overraskelse I Elviria - maten var veldig god, fikk anbefalinger fra servitør også om mat som ikke var på menyen. Veldig hyggelige og profesjonelle servitører som alltid var på plass for å hjelpe, et sted man virkelig følte seg velkommen!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 822nilsm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MiniIndiaElviria, Propietario på Mini India Elviria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2020
Google-oversetting

Dear Nils:

Thank you very much for taking the time to write such a positive comment in TripAdvisor about Mini India Elviria and their indian dishes.

A Million Thanks for letting us know that you have enjoyed the dishes prepared by the Chef, we also thank you on behalf of the team of waiters for your visit and comment, you are always welcome at Mini India Elviria and we hope you come back soon, being at your disposal.

We are very happy to know that the dishes prepared by the Chef and his assistants had flavor that they like, and that you and your companions could enjoy it, we also thank you on behalf of the waiters team for your visit and comment, you will always be welcome at Mini India Elviria and we hope you will return soon, remaining at your disposal.

Best regards from the Mini India Elviria Team.

Phone: +34 952 830 146
Mobile: +34 627 085 461
Email: info@miniindiaelviria.es



Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (520)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 520 anmeldelser

Anmeldt 19. februar 2020

Jeg besøkte Mini India Elviria for første gang sammen med to familiemedlemmer. Servicen var fra starten av helt på topp. Fin atmossfære uten for høy musikk. Maten var i toppklasse. Nanbrødet var det eneste som kunne forbedres litt. Men den detaljen var for liten til å svekke helhetsinntrykket som var strålende. Fem stjerner uten tvil!

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Maxime55
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MiniIndiaElviria, Dueño på Mini India Elviria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. februar 2020
Google-oversetting

Dear Maxime:

First of all, thank you very much for dedicating your time and writing about your experience at Mini India Elviria.

We are pleased to read that you and his companions have had a pleasant experience, both with the dishes prepared by the chef and with the attention of our team, thanking you for your visit and we are pleased to welcome you again at the Mini India Elviria, being at your disposal.

Best regards from the Mini India Elviria Team.

Phone: +34 952 830 146
Mobile: +34 627 085 461
Email: info@miniindiaelviria.es

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. oktober 2019 via mobile enheter

Dette er plassen å dra dersom du skal spise i Elvira. Nydelig mat og fantastisk service til en rimelig penge.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Flyer820456
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MiniIndiaElviria, Gerente på Mini India Elviria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. januar 2020
Google-oversetting

Dear Flyer:

First of all, thank you very much for dedicating your time and writing about your experience at Mini India Elviria.

We are pleased to read that you and his companions have had a pleasant experience, both with the dishes prepared by the chef and with the attention of our team, thanking you for your visit and we are pleased to welcome you again at the Mini India Elviria, being at your disposal.

Best regards from the Mini India Elviria Team.

Phone: +34 952 830 146
Mobile: +34 627 085 461
Email: info@miniindiaelviria.es

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2019 via mobile enheter

Innholdsrik og spennende meny. Vi spiste kylling og lam. Sprø og nydelige nan brød. Hyggelig servitører..vi kommer tilbake...

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, elifast
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Parviz M, Owner på Mini India Elviria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. september 2019
Google-oversetting

Thank you for taking the time reviewing us
Our customers pleasure is our pride

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2019 via mobile enheter

6 venninner var alle strålende fornøyde med denne Indiske opplevelsen.
Både mat og service var enestående!
Kamrol, James og resten av besetningen smilte konstant fra første stund!
Anbefales absolutt!

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, camillat344
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Parviz M, Owner på Mini India Elviria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. august 2019

tusen takk, kundenes glede er vår stolthet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mini India Elviria, så også på

Marbella, Costa del Sol
Puerto Banus, Marbella
 
Marbella, Costa del Sol
 

Har du vært i Mini India Elviria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din