Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 696)
Filtrer anmeldelser
1 696 resultater
Vurdering fra reisende
1 061
386
145
54
50
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
1 061
386
145
54
50
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 696 anmeldelser
Anmeldt 27. mai 2018 via mobile enheter

Har besøkt hotellet ved to anledninger og begge oppholdene har vært meget bra. Denne gangen tok jeg med meg 16 venner som alle er meget reisevante og som setter høye krav til service og komfort. Besøket ble meget vellykket og hotellet tilbyr mange fasiliteter av høy standard. Betjeningen er meget serviceinnstilt og vi var alle meget godt fornøyd med oppholdet. Hotellet har en flott beliggenhet og Beach klubben holder høy standard.

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, viktoraw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DonCarlosResort, Personal Assistant på Don Carlos Leisure Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. mai 2018
Google-oversetting

Dear Guest,
First of all, we would like to thank you for sharing you experience in Tripadvisor.
We love that you and your friends have enjoyed your stay at Don Carlos Leisure Resort & SPA.
It is nice to know that demanding guests feel satisfied with our facilities and services received. This is our most value award.
It will be a pleasure for us to welcome all of you back soon.
Yours sincerely,
Irene López
Personal Assistant

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2017

Topp service under hele oppholdet. Fine rom og gode senger. Flott frokost.
Hotellet ligger ved sjøen og har et flott grøntanlegg . Var der i forbindelse med bryllup.
Tar gjerne turen om igjen. Anbefales.

Romtips: Tårnet med havsutsikt
Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, Solfrid_Karlsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DonCarlosResort, Personal Assistant på Don Carlos Leisure Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2017
Google-oversetting

Dear guest,

Thank you very much for your time writing on Tripadvisor.

We really apreciate your comments, and it is nice to read that you have enjoyed your stay with us.

It will be a pleasure to welcome you back soon at Don Carlos Leisure Resort & SPA

Yours sincerely,

Irene López
Personal Assistant

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. april 2017

Flott 5-stjerners hotell beliggende i nærheten av Marbella. En del av rommene har flott utsikt over sjøen. Store flotte områder utendørs med vakre grøntanlegg, park, bassengområder osv. Hotellet er svært egnet for konferanser. Mulighet for arrangement med bespisning både ute og inne for store grupper (vi var ca. 450 personer).

Dato for oppholdet: april 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, 123Anne2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Javier M, Director General på Don Carlos Leisure Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mai 2017
Google-oversetting

Thank you very much for your kind comments. I am glad you enjoyed your stay amongst us. We are indeed a great conference hotel as well as a fantastic resort for families and couples as well.

We look forward to seeing you back in Marbella soon.

Kind regards,

Javier Mendizabal

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. desember 2016 via mobile enheter

The Oasis by Don Carlos. I was treated by Elena in The Spa Department. IT was an excellent and profesional treatment. She knew her profession. Very good. Hotellet ligger på Elviria og har fått en flunkende ny og flott spa avdeling med tilbud om flere typer kropps og ansiktsbehandling. Bør spørre etter Elena.

Dato for oppholdet: desember 2016
Reisetype: Reiste alene
Takk, Solhaavik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2016 via mobile enheter

Minstepris på 250 EUR så det er kanskje ikke for alle. Mye brukt av skandinaver. Ofte konferanser her så gå til frokosten tidlig. Smekk fullt siste timen i frokostsalen. Spiste aldri middag på hotellet men hørte bra ting om det.

Rommene er store og flotte. Jeg bestiller havutsikt. Deilig å våkne opp til det flotte synet.

Dato for oppholdet: februar 2016
Reisetype: Reiste alene
Takk, Tom R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser