Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Elviria
Publiser
Innboks
Søk

“Herlig beach club”
Anmeldelse av Nikki Beach

Nikki Beach
Vurdert som nr. 10 av 59 Restauranter i Elviria
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 40 - USD 133
Kjøkken: Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Store grupper, Spesielle anledninger, Vakker utsikt, Romantisk
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Lunsj, Levering, Uteservering, Reservater
Anmeldt 12. september 2019

Nydelig sted å tilbringe dagen. Fantastisk restaurant med godt utvalg og god barmeny. Herlig bassengområde og strandfasiliteter.

Dato for besøk: september 2019
Takk, olej_rgenr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 256)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 1 256 anmeldelser

Anmeldt 21. april 2019 via mobile enheter

Vi var en stor gjeng her hele dagen. Kjempfint sted med utrolig god service. Drinkene var aldri tomme og maten var kjempe god. Her er det ingenting å klage på. Dette stedet ville jeg absolutt besøkt igjen.

Dato for besøk: april 2019
Takk, charlottelarsen90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NikkiBeachMarbella, Public Relations Manager på Nikki Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. april 2019
Google-oversetting

Dear Charlotte,

Firstly we would like to take this opportunity in thanking you for your visit to Nikki Beach Marbella! We are delighted you had such a wonderful all around experience and are very much looking forward to your next visit to Celebrate Life with us!

Best regards,
The Nikki Beach Marbella Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Dro innom bare for å ha vært innom kjente nikki beach. Kjøpte 2 drinker til 34 euro. Sikkert normalt på et slikt fint sted, men dyrt for meg. Hyggelig sted og stemning, pene gjester. Kommer tilbake etter å ha vunnet i Lotto, klar for å svi av mye penger

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, g310gs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NikkiBeachMarbella, Manager på Nikki Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2018
Google-oversetting

Dear Pal E!

Thank you very much indeed for letting us know about your experience with us! We are delighted you had a good experience and enjoyed our Beach Club as much as we enjoy to deliver the experience!

We are therefore very much looking forward to welcome you back again very soon!

Best regards,
Nikki Beach Marbella

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. mai 2018 via mobile enheter

Feiret min bursdag med 16 venner. Hadde store forventninger til dagen og alle ble innfridd. Super stemning, nydelig mat og en meget serviceinnstilt betjening. Høy partyfaktor og cool dj gjorde dagen perfekt!

Dato for besøk: mai 2018
Takk, viktoraw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NikkiBeachMarbella, Manager på Nikki Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juni 2018
Google-oversetting

Dear Viktor!

Thank you so very much for this wonderful review and taking the time in commenting on your experience with us!

We really hope to welcome you again very soon in the future to celebrate life and our 15 years together!

Best regards,
Nikki Beach Marbella

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juni 2017

Sashimi-salaten var sjukt god, sammen med hvitvinen, men noe høy musikk for min 60+ foreldre! Partystemning fra tidlig til sent, men sjukt god mat og VELDIG bra service fra søte Carmen. Til tross for at mine foreldre syntes musikken var litt i overkant høy, elsket de maten og servicen. Og people watching-en er jo i en klasse for seg selv! SJUUUKT mye morsomt å se på.

Dato for besøk: juni 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, stinehartmann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Nikki Beach, så også på

 
Marbella, Costa del Sol
 
Marbella, Costa del Sol
 

Har du vært i Nikki Beach? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din