“Unngå”
Anmeldelse av Bay Of bengal

Bay Of bengal
Vurdert som nr. 21 av 75 Restauranter i Sitio de Calahonda
Anmeldt 28. april 2024

Helt forferdelig. Dette er den verste indiske maten jeg noen sinne har smakt. Bestilte, sto ingen steder på nett at det ikke var noe ris. Kom ikke merket med hva som var hva. Brødet var surt. Sausen var lite viskøs. Ingen grønnsaker. Fikk også feil ting levert. 0/10, skal aldri bestille herifra igjen. Fikk diaré, sitter nå og driter. Alle bør holde seg unna.

Dato for besøk: april 2024
Takk, Marius L

Anmeldt 9. mars 2024 via mobile enheter

Indisk ? Dette var elendige greier, har lite med indisk mat å gjøre. Ingen smak, dårlig anrettet, stusselig interiør, uengasjert betjening. Rett og slett elendige greier. Anbefaler alle å gå forbi. Å betale for mat her, er å kaste pengene. Kommer aldri igjen.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Marixx190479
Anmeldt 26. april 2019

Ny drift i gamle lokaler. God og nylaget indisk mat. Vennlig mottakelse og rask servering. Her kommer vi tilbake-

Dato for besøk: april 2019
Takk, Tryggve S
Anmeldt 17. april 2019 via mobile enheter

Vi hadde en hyggelig og veldig bra middag hos Bay of Bengal, som ligger nesten øverst på «stripa» i Calahonda. Veldig hyggelig betjening, og maten var smakfull og god. Garlic-nan brødet vi fikk er det beste jeg har fått noe sted! Hit drar vi garantert tilbake!

Dato for besøk: april 2019
Takk, wencheb2013
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Spist på denne restauranten 2 år på rad nå. God service, hyggelige kelnere. Maten kommer veldig fort her. Maten er utrolig god her hver gang. Helt greie priser på både mat og drikke. Veldig fornøyd og kommer garantert tilbake hit.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Linn A
Fazilay K, Owner på Bay Of bengal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2018

Thank you very much for writing such a positive review. We hope you'll come back and visit us again soon.

Reisende som så på Bay Of bengal, så også på

Har du vært i Bay Of bengal? Del dine erfaringer!