“God mat og svært hyggelig personale ”

Maradentro Restaurante Del Mar
Vurdert som nr. 5 av 77 Restauranter i Sitio de Calahonda
Anmeldt 9. juli 2023 via mobile enheter

Meget god mat og hyggelig personale. Full oppvaing fra du kommer inn døra. Store og gode porsjoner mat, så her blir du god og mett! Anbefales.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, jim F

Anmeldt 8. juli 2023 via mobile enheter

Vi har vært med Javier og hans hardtarbeidende team siden begynnelse. Deres lille restaurant ligger «i dødens posisjon» ved Slow Boat. De leverer alltid på fersk fisk og nydelig sjømat. I kveld ble det tuna tataki som forrett på deling for to. Til hovedretter valgte vi grillet calamar og nydelig havabbor i champagnesaus - begge veldig bra 👌 En nydelig Albariño til 19€ flaska, påfølgende dessert og Carlos I. Vi kommer definitivt tilbake! Gi dem en sjanse du også 🙏

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Cruiser55066776238
Anmeldt 24. oktober 2022 via mobile enheter

Har vært her på et par besøk. Kjempeflott opplevelse, spiste saltinnbakt fisk ene kvelden og bacalao andre. Begge svært gode retter. Servicen var på på topp med en sjef som virkelig tok vare på sine gjester. Alt i alt en meget hyggelig kveld. 😊👍🌞

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, 835arej
Anmeldt 25. juni 2022

Maten var cosi cosi. Små porsjoner og relativt dyrt. Servicen var ikke på det nivået intensjonen var.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, 106oo
Anmeldt 14. juni 2022 via mobile enheter

Helt fantastisk god mat og service!

Kjæresten min og jeg delte nydelige scampi pil pil til forrett og spiste så den beste paellaen noen sinne. Paellaen var full av smak, rikelig med sjømat og det var en goood porsjon. Vi kommer definitivt tilbake!!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Siri H

Reisende som så på Maradentro Restaurante Del Mar, så også på

Sitio de Calahonda, Mijas
Sitio de Calahonda, Mijas

Har du vært i Maradentro Restaurante Del Mar? Del dine erfaringer!