Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bogarts”
Anmeldelse av Bogart's Tapas Bar

Bogart's Tapas Bar
Vurdert som nr. 6 av 92 Restauranter i Sitio de Calahonda
Fortreffelighetsbevis
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 3. november 2018

Vi spiste både lunsj og middag på dette utestedet som ligger nederst i «kafegaten» i Calahonda.
Maten var god og vi opplevde servicen som upåklagelig. Da vi ba om hjelp til å sette sammen Tapasmenyen kom vi fram til et utmerket resultat. Prisene på dette stedet ligger langt under de andre stedene i denne gaten, nesten på nivå med Kinarestaurantene.
Bogarts kan absolutt anbefales.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Leiv223
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (464)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 464 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2018 via mobile enheter

Vi bestilte forskjellig tapas og delte på bordet. Croquettes’ene var veldig gode, og gjennomgående var maten god. Paellaen var god, men kanskje litt for salt. Vi fikk servert rause mugger med sangria, som hadde et uvanlig preg av cola-smak.

Dato for besøk: august 2018
Takk, mal_ns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Vi gikk forbi å syntes det så koselig ut, så vi gikk inn og bestilte lunsj. Jeg hadde en nydelig burger mens min kone hadde oksekjakker med en nydelig saus. Servicen var bra og maten kom passelig raskt på bordet. Vi kommer nok til å spise der igjen.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 67gauteEJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. mai 2018 via mobile enheter

Ba servitøren om hjelp til å velge ulike retter fra tapasmenyen. Og han kunne sine saker veldig bra. Gode kombinasjoner og smakfullt! Problemet oppsto da vi nærmet oss slutten og fatene begynte å tømmes. Da begynte de å ta av bordet vårt. Jeg satt fortsatt og spiste. De tok min frues tallerken, spurte også om de kunne ta min, enda mens jeg spiste min ost. Jeg sa at jeg ønsket å beholde tallerkenen til jeg var ferdig. Det gikk mindre enn ett minutt før neste servitør kom og spurte om å få ta tallerkenen min. Da var måltidet ødelagt for min del. Desserten og americanoen tok vi på en annen restaurant. Det som skulle bli en koselig kveld med spansk mat, var over på 30 minutter.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, ofolde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. mars 2018 via mobile enheter

Dette er et sted du kan besøke flere ganger. Hyggelig betjening, føler deg velkommen. Er du lei tapas,n i menyen, gå inn til disken og vips så har de flere retter.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, greterygh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bogart's Tapas Bar, så også på

 

Har du vært i Bogart's Tapas Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din