Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kinarestaurant”
Anmeldelse av Slow Boat

Slow Boat
Vurdert som nr. 17 av 84 Restauranter i Sitio de Calahonda
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Kinesisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 3. november 2018

God og variert meny. Spesielt den ene kelneren er meget blid og hyggelig. Du føler virkelig at du blir tatt vare på og er velkommen.
Maten er billig som ellers på Kinarestauranter, og kommer fort på bordet.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Leiv223
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (466)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 466 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

En stor meny med mye forskjellig, prøvde veldig god sushi og beef kjøtt med god drikke til maten. Sett ifra utsiden har jeg mange ganger gått rett forbi, men gikk heldigvis inn i dag og prøvde. Angre ikke et sekund. Anbefales virkelig.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 755sindrer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Har vært her hver sommer i 6 år nå, og de serverer like god mat hver gang! De har mange forskjellige retter til enhver smak. Deilig og luftig å sitte ute. Blide og hyggelig personalet. Og veldig billig mat!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Linn A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

Vi har spist her en gang og bestilt take away to ganger i løpet av de to ukene vi har vært i Calahonda denne gang. Bra service, hyggelig atmosfære og priser. Men ikke minst er maten veldig bra og kommer på bordet innen rimelig tid.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 67gauteEJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2018 via mobile enheter

Nydelig mat som når vi var der sist for 3 år siden. Alle 8 retter var veldig gode. Hyggelige og oppmerksomme servitører. Vi kommer tilbake senere i ferien

Dato for besøk: juli 2018
Takk, TomRoarNilsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Slow Boat, så også på

La Cala de Mijas, Mijas
Sitio de Calahonda, Mijas
 

Har du vært i Slow Boat? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.