Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
41 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 358
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 01.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Agoda.com
USD 359
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 31.07.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 538
USD 349
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 01.08.21
Hotels.comUSD 358
PricelineUSD 538
Melia.comUSD 397
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (10 563)
Filtrer anmeldelser
10 563 resultater
Vurdering fra reisende
6 531
2 232
1 050
410
340
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
6 531
2 232
1 050
410
340
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 10 563 anmeldelser
Anmeldt 26. februar 2018 via mobile enheter

Dette er et fantastisk sted å være Service med hånden på hjertet.Avslappende luksus med alt tilbehør.Plasseringen er midt imellom masse flott å se om du bare vil nyte spasering imellom vakre småbyer langs havet,eller slite deg opp bakker på sykkel,eller beinat til Tamaimo, eller Chio.
Dette er et sted jeg skal tilbake, for å berike min kones og mitt liv, og ikke for å spare penger, men bare nyte et luksusliv en uke, eller to.

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, trygvej2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Álvaro C, Guest experience Manager på Gran Melia Palacio de Isora, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. februar 2018
Google-oversetting

Dear guest trygve j.

Thank you for choosing our resort for your holiday at Tenerife and for the time spent to share your review.

We are delighted to know that you enjoyed a pleasant stay with us, since our guests’ satisfaction is our most important goal. In addition, we are glad to know that you appreciated our rooms and facilities, created for each of our guests to find their made-to-measure experience.

We are looking forward to welcoming you soon.

Kind regards,

Álvaro Cons
Guest experience Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. januar 2018 via mobile enheter

Bor på red level, aldrig noe å klage på her er bare fantastisk her.
Personalet er smilende og hjelpsom hele tiden, og du føler deg spesiell
Men prøv noen av de lokale restaurantene i lokalområdet, mye god mat å få.

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, th0rearild_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Beatriz_AVI, other på Gran Melia Palacio de Isora, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. januar 2018
Google-oversetting

Dear guest Thore arild Ø.

Thank you for choosing our resort for your holiday at Tenerife and for the time spent to share your review.

We are delighted to know that you enjoyed a pleasant stay with us, since our guests’ satisfaction is our most important goal.

We are looking forward to welcoming you soon.

Kind regards,

Álvaro Cons
Guest Experience Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. april 2016

Fantastisk kompleks,her tilbys alt,gode treningstimer,spa nydelig mat fine rene basseng kort vei til sjøen,Fantastisk personale.Nydelige rom/leiligheter store rene o koselige enheter.Fantastisk utsikt og basseng område,veldig rent fint for di som har med barn også.Flott underholdning med disco og pianobar,Restauranter fra Italia,sushi,indisk og mere type Amerikansk stil noe for alle.
Lys show med Mosart spill i uteområde med lys og vannfontene veldig flott.Relax.

Romtips: Red level området.
Dato for oppholdet: februar 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
1  Takk, Blomst2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Álvaro C, Red Glove Service Manager på Gran Melia Palacio de Isora, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mai 2016
Google-oversetting

Dear Mr. Blomst2014,

Firstly, thank you for taking your time to share your comment about your stay at Gran Meliá Palacio de Isora.

We are really delighted to know that you have appreciated our relaxing atmosphere and our facilities as well as our restaurants and entertainment.

It will be a pleasure to welcome you again for your holiday in Tenerife.
Kind regards,

Álvaro Cons
Red Glove Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. desember 2015

Jeg og kona tilbrakte en uke på "Palacio de Isora" i begynnelsen av desember.Hotellet er et fantastisk bygningskompleks og uteareal, med utsøkt estetisk utførelse.Det er så stort,at det er god plass både i restauranten,utearealet og ved poolen.Hotellet har en fantastisk plassering ved havet på sydvestkysten av Tenerife,med ubeskrivelige solnedganger over La Gomera.Plasseringen like ved den idylliske lille byen Alcala,gjør det enkelt med en spasertur dit for et kafebesøk.Plasseringen gjør også at man kan gå lange strekninger langs havet både nord og syd.Etr annet pluss,er havsbasseng like ved hotellet.

Dato for oppholdet: november 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Meliá Hotels International
Takk, leiftormodh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Álvaro C, Red Glove Service Manager på Gran Melia Palacio de Isora, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. desember 2015
Google-oversetting

Dear guest,

Thank you for your preference in selecting Gran Meliá Palacio de Isora for your holiday at Tenerife.

We are delighted to know that you have enjoyed a lovely stay with us, as your satisfaction is the best reward to our team's dedication to the service excellence.

We hope to welcome you soon to Tenerife.
Best regards,

Álvaro Cons
Red Glove Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2015

Red Level (kun tillatt over 16 år) var rolig og behagelig.
Meget god service, valuta for pengene og fri bar en time om kvelden.
Verdt å nevne er litt harde senger, og noen dyre restauranter, anbefaler å orientere seg litt før man bestemmer seg for hvor man vil spise.
Spa-avdelingen anbefales også. (Mvh mann 28)
9/10!

Dato for oppholdet: september 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Meliá Hotels International
Takk, mariusern172
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Álvaro C, Red Glove Service Manager på Gran Melia Palacio de Isora, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. oktober 2015
Google-oversetting

Dear Mr. mariusern172,

Thank you for the time you have taken to share your experience at TripAdvisor.

We are delighted to know that you have enjoyed a lovely time at Red Level, our boutique hotel for adults (older than 18 years old). We appreciate your kind comments regarding our facilities as well, specially our Spa by Clarins.

We hope to welcome you to Red Level at Gran Meliá Palacio de Isora.
Kind regards,

Álvaro Cons
Red Glove Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser