Stian Winum
9.4 km fra Hotellet Gekås
8.7 km fra Hotellet Gekås
Se flere hoteller i Ullared
Anmeldt 5. juni 2023

Vi fikk rom i den nye delen, Hele oppholdet var bestilt elektronisk, vi sjekket inn via appen på mobilen våres, dette fungerte bra. Vi brukte også mobilen som dørnøkkel inn til rommet våres. rommet var stor nok til oss 2. Rommet hadde kjøleskap. Temperaturen i rommet var enkel å styre slik at det ikke ble for varmt. Litt høye senger der. Vi fikk en god frokost før vi reiste videre.

Romtips: Det er lett å benytte seg av det det app styrte systemet for innsjekking og åpning av dører til rom og garasje.
Dato for oppholdet: juni 2023
Takk, frode v
Anmeldt 18. mai 2023

En bra opplevelse- kort avstand fra butikker. Rent og pent rom, gode senger og god frokost! Stort og oversiktelig. Parkering tilgjengelig der når man bor på hotellet. Det var alt i alt en god opplevelse!

Dato for oppholdet: mai 2023
Takk, Besttastealways
Anmeldt 16. mars 2023

Helt greit nye- hotell. Frokosten til fastsatt tid og 45 min til rådighet trakk veldig ned på totalinntrykket. Folk stod i kø for å finne bord og dårlig organisert frokostsal gjorde frokosten til en dårlig start på dagen.

Dato for oppholdet: mars 2023
Takk, Astrid_CDB
Anmeldt 25. februar 2023

Vi var veldig fornøyde med oppholdet. Rommet var stort og rent, med god plass for to voksne, ett barn på tolv år og en baby. Frokosten var god og variert. Tolvåringen var spesielt fornøyd med å steke sine egne smakfulle vaffler.. Personalet var imøtekommende og hyggelige. Perfekt beliggenhet til varehuset, det var bare ett par minutter å gå. Ved vårt neste besøk til varehuset, ønsker vi å bo her igjen.

Dato for oppholdet: februar 2023
Takk, ckjemark
Anmeldt 4. februar 2023

Greie hotellrom, med kjøleskap og oppbevaring. Men sengene er kun to enkelt senger satt sidnav hverandre. Derav sengene sklir fra hverandre og man havner på gulvet. Sengene er heller ikke noe behagelige for voksne mennesker. Parkering like ved hotellet. Greit personalet.

Dato for oppholdet: februar 2023
Takk, Karianne N