Kjempegreit hotellovernatting nær Gekås!
Det er to hotell fordelt på hver side av gaten opp mot Ullared; og m gangbro mellom så du går tørrskodd mellom disse. Vi hadde 4 mannsrom, var 3 voksne. To enkeltsenger og en køyeseng,gode madrasser. Bord m/ stoler og en lenestol. Benk til sette bagasje på under tv. Badet va rent og lyst m dusj. Eneste minus er at du kan ikke åpne vinduet, men er AC som du kan stille selv👍
De har ikke daglig rengjøring om du bor fler netter,men ingen problem få fler håndklær i resepsjonen. SUPERT PERSONAL!👌
Du må sjekke inn enten via en link du får på mobilen, eller i resepsjonen på ØSTRE HOTELLET.Vestre er ubemannet. De har kun dbltrom, enkeltrom i Østre, men firemanns på VESTRE,ble d sagt( nyeste hotellet er ØSTRE),men er like fint begge plasser. Man har måltider i restauranten i sin del av hotellet.
Har du betalt for parkering, kan du risikere få p plass i den andre delen. Da må du ta litt div heiser. D gikk greit etterhvert som jeg skjønte systemet. Supert betale drøye 100;- for å ha bilen trygt innendørs og den kan stå der lenge etter at dere sjekker ut,du får info om dette ved innsjekk. HUSK AT DU MÅ GÅ UTENDØRS DRØYE 300 M TIL ULLARED. KUNDEVAGNMYNT FÅS I INFORMASJONEN PÅ GEKÅS.