Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og god stemning”

Storbrygga Spiseri - Hamn i Senja
Vurdert som nr. 2 av 5 Restauranter i Senja
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. juli 2020

Hyggelige lokaler med utsikt like i havnebassenget.
Fristende meny der jeg valgte reinsdyr capriccio, boknafisk og brunostiskrem til dessert. Mitt reisefølge valgte salat med humus til forrett.
Begge forrettene smakte ypperlig, hovedretten var god men manglet dette lille ekstra. Desserten var en helt egen, og anbefalt opplevelse.
+ for god avstand mellom gjestene og svært hyggelige ansatte i serveringen.
Bordbestilling anbefales i høysesongen

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 787mabels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (42)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1115 av 42 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste fiskesuppe. Helt ok, men litt overkokt potet og veldig lite brød til. Hadde foretrukket suppe uten curry-vri.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 825kinek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020

Vi var 4 personer som spiste middag i restauranten. Fiskesuppa var god men jeg hadde personlig foretrukket suppen uten karri. Raviolien var god. Mitt reisefølge spiste oksekjaker til hovedrett. Vi var enige om at maten var grei, men manglet det lille ekstra. Vin til maten ble ikke servert før vi nesten var ferdig med å spise.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, SolveigEspenes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Vi vurderte lenge om vi skulle spise her eller ikke. For lignende steder med samme prisnivå nordover har vært en skikkelig skuffelse. Men på grunn av vind så hadde vi lite lyst til å sette igang med egen grilling ute. Og vi er veldig glad for at vi valgte å spise her, for ellers hadde vi ikke smakt brunostiskremen med karamell som er blitt en av våre beste desserter. For denne isen var unikt deilig og sammensetningen av karamell og kjeks var utrolig deilig. Middagen var også god og verdt prisen. Vi valgte ikke de dyreste rettene, men heller en forrett og middelpeisede retter som til sammen ble samme pris. Laksen var veldig bra stekt, medium minus. Gnocchien var unikt deilig og virket superfersk. Begge retter anbefales, men kan lett byttes ut med 2*brunostis!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, dorthesKS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Glad for å ha fått et bord i en travel periode. Hyggelig betjening og maten var grei.
Trekker ned da jeg ble total oversett i lobbyen, først da når resten av mitt partiet kom, ti minutter senere, ble de sett, hilst og vist inn.
Brødkurven fylt med godt brød, ingen smør og tok en stund før jeg fikk kontakt med betjeningen om å få det.
Suppen kunne vært varmere- men det var ingen problem å gjøre noe med.
Noen begynte å bli litt brisen og dro i gang en samtale med roping over til baren. Men det tyder vel på at de koste seg.

Alle var stortsett fornøyde og forsynt og reisen gikk videre.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, KatKey
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Storbrygga Spiseri - Hamn i Senja, så også på

 

Har du vært i Storbrygga Spiseri - Hamn i Senja? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din