Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mange små tabber som trekker ned”

Storbrygga Spiseri - Hamn i Senja
Vurdert som nr. 2 av 5 Restauranter i Senja
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste middag her to dager på rad, og begge dagene var preget av litt mange småtabber.

Dag 1 tok det 45 minutter fra vi satte oss til vi hadde mat på bordet, derunder at vi ventet minst ti minutter på å få bestilt mat etter å ha brukt kanskje tre minutter på å bestemme oss. I tillegg tok det lang tid før brødet kom på bordet. Underveis pratet kelneren masse med nabobordene om helt uvesentlige ting, noe som hadde vært helt greit hvis han hadde hatt kontroll på alle bordene sine - på det tidspunktet hadde han ikke tatt bestillingen vår.
Videre var barneporsjonen av spaghetti bolognese så knapp på pasta at den var oppspist etter ca seks munnfuller for en åtteåring.
Maten var derimot meget god; ravioli, boknafisk og kylling, med unntak av litt enkel potetmos til kyllingen.

Dag 2: de var tomme for kylling, noe som er litt vesentlig med en litt kort barnemeny. Hadde vært smart å informere om da vi fikk menyene, i stedet for etter at barna hadde bestemt seg for kylling. Men barna fikk maten raskt, som selvsagt er bra, men litt kjedelig at de voksne ikke fikk mat før barna var ferdigspist og vel så det. Og selv om biffkjakene og reinsdyret var velsmakende, var det noen enkle forbedringspunkter som kunne løftet det enda mer. Biffkjakene var akkompagnert av en veldig sparsommelig dæsj søtpotetmos og en saus proppfull av hele pepperkorn som fullstendig overdøvde smaken fra resten av retten. Reinsdyret var litt hurtig anrettet, med lite saus, understekte grønnsaker og litt slurvent stekt - for hardt stekt ytterst og hakket rødt i midten.

Alt dette kan meget mulig være i hvert fall delvis grunnet korona-situasjonen, derunder at bemanningen har vært krevende å vurdere under stadig endring av retningslinjer og usikkerhet rundt besøkstall. Men de burde være veldig lett å fikse på, så jeg håper at gjengen på Hamn leser denne slik at de neste gjestene får en enda bedre opplevelse av et flott sted!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, solhell
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (40)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 40 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Menyen er passe stor og dekker nok de aller fleste sine behov, lokal mat med både kjøtt og fisk. Maten var upåklagelig blant mitt selskap. Servitører og vertskap gjorde også en særdeles god jobb.

Jeg ble dog veldig skuffet over det jeg tror er «general manager» på stedet. Hun ba min søster, som feiret sin fem års bryllupsdag med familie, venner og to små barn amme et annet sted. Hun forbøy det, ikke på en nevneverdig hyggelig måte heller. Ikke bare er det i bakvendtland med tanke på hva mange kvinner kjemper for, det er også en total mangel av forståelse og sosial kompetanse.

Som nordlending selv så skammer jeg meg.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 463francor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020

Hyggelige lokaler med utsikt like i havnebassenget.
Fristende meny der jeg valgte reinsdyr capriccio, boknafisk og brunostiskrem til dessert. Mitt reisefølge valgte salat med humus til forrett.
Begge forrettene smakte ypperlig, hovedretten var god men manglet dette lille ekstra. Desserten var en helt egen, og anbefalt opplevelse.
+ for god avstand mellom gjestene og svært hyggelige ansatte i serveringen.
Bordbestilling anbefales i høysesongen

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 787mabels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste fiskesuppe. Helt ok, men litt overkokt potet og veldig lite brød til. Hadde foretrukket suppe uten curry-vri.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 825kinek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020

Vi var 4 personer som spiste middag i restauranten. Fiskesuppa var god men jeg hadde personlig foretrukket suppen uten karri. Raviolien var god. Mitt reisefølge spiste oksekjaker til hovedrett. Vi var enige om at maten var grei, men manglet det lille ekstra. Vin til maten ble ikke servert før vi nesten var ferdig med å spise.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, SolveigEspenes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Storbrygga Spiseri - Hamn i Senja, så også på

 

Har du vært i Storbrygga Spiseri - Hamn i Senja? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din