Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Magisk aften!”

Storbrygga Spiseri - Hamn i Senja
Vurdert som nr. 3 av 8 Restauranter i Senja
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Var her sammen med et vennepar og feira 10 års bryllupsdag. Fabelaktig service og full oppvartning! Spiste både forrett, hovedrett og dessert, og all mat og vin var helt fortreffelig! Vår servitør Riccardo var magisk, og vet virkelig hva han holder på med!

Dato for besøk: august 2021
Takk, Hardware72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (48)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 48 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2021

Maten var helt grei, bortsett fra at én i følget fikk beinfrossen tzatziki til kyllingen og litt varierende kvalitet på blåskjellene. Servicen var elendig! Servitør kom bort og spurte om vi ville betale FØR vi hadde fått maten. Nabobordet som bestilte etter oss fikk maten før oss. Noen fikk ikke brød og bestikk (glutenfritt brød, som ble etterlyst etter en stund, kom ikke i det hele tatt). Måtte gå på leting etter barnestol. Kom aldri og spurte om vi trengte noe. Når vi var ferdige kom det aldri noen så vi fikk bedt om regninga. Gikk til slutt inn og betalte. Anbefales på ingen måte.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, lenen369
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Dessverre en skuffende opplevelse. Det tok lang tid før vi fikk bestilt og kelneren hadde lite å si om rettene. Det kom brød til bordet, men ingen side tallerken. Vi hadde bestilt fiskesuppe og reinsdyr carpaccio, ingen av delene var gode. Fiskesuppa var spesielt dårlig. Til hovedrett kveite og and. Måltidet var veldig dårlig sammensatt med en lite passende sammensetning av smaker. Beste delen var potetmosen. Anden var tørr og lite smakelig. Prisen var stiv så da blir også forventningen høyere. Til å være et flott sted så er det synd at restauranten er så dårlig. Anbefales ikke til andre.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 599annt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2021

Hamn i Senja er en opplevelse, men restaurantmaten er noe av det dårligste jeg har spist! Dårlige smaksopplevelser hovedsakelig, servicen var god. Og siden prisen var såpass stiv - kr 370 for boknafisk (som absolutt ikke var bokna) med en sjysaus til som ikke smakte i det hele tatt, og 330 for hjortesteik, der både kjøtt og saus ikke var noe særlig, så ble man nokså skuffet. Og andre jeg kjenner har den samme opplevelsen. Her virker det som eierne ikke har noe stolthet knyttet til hva de serverer, bare de får godt betalt!

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, E880ZTannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Ble en skuffende opplevelseForventer en kremet fiskesuppe og ikke vann samt mat uten ben til denne prisenkan hende de kaller det kremet men det er da feiltolkning av suppen

Dato for besøk: juni 2021
Takk, einaro459
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Storbrygga Spiseri - Hamn i Senja, så også på

 

Har du vært i Storbrygga Spiseri - Hamn i Senja? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.