Melding fra Tripadvisor:Midlertidig stengt
Åpen i dag: Stengt
Anbefales

Koselig, liten gård med mange spennende dyr! Trivelige og engasjerte ansatte. Gode... les mer

Anmeldt 21. juli 2024
Mailen B
Snyfjellet

Meget velstelt og innholdsrik gård. Hyggelige og inkluderende ansatte, og mange dyrearter å se på... les mer

Anmeldt 6. juli 2024
Dream52063608046

Anmeldt 7. juli 2020

Kjempegøy aktivitet for store og små! Minigris, emu, påfugl, kaniner, lama... og trampoline 😄 Velholdt og veldig hyggelige eiere. Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, ElinS1091
Anmeldt 1. juli 2020

Vi hadde en fantastisk formiddag på Snyfjellet gård. Ungene (og vi voksne) elsket dyrene og likte godt å kunne gå helt inn å klappe noen av dem. Betjeningen var veldig imøtekommende og hyggelige. Vi kommer gjerne igjen 😊

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, kristinl_klingn2020
Anmeldt 24. juli 2019

Super flott sted. Anbefaler alle å legge inn et besøk her...

Veldig flinke folk og flotte velstelte dyr.

1  Takk, Paradise407762
Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Masse dyr og fugler å se på, god og avslappet atmosfære. Hyggelige ansatte som tok i mot oss, og fortalte oss om dyr og fugler 😊 barna på 3 og 6 storkoste seg, og vi kommer nok til å komme innom flere ganger.

1  Takk, joride2018
Anmeldt 18. juli 2019 via mobile enheter

Veldig interessant besøksgård med over 50 forskjellige fuglearter som emu, mange typer gjess, fasaner, påfugler, papegøyer, og andre eksotiske fugler. I tillegg var det lama, kaniner, geit, hund, katt og hester. Barna kan ta rideturer for en liten ekstra pris. En liten kiosk er der også. Gården er veldrevet og eierne fantastisk hyggelige og kunnskapsrike folk som virkelig gjør at man føler seg velkommen! Anbefales!

1  Takk, steinhugoj