Koselig, liten gård med mange spennende dyr! Trivelige og engasjerte ansatte. Gode... les mer
Meget velstelt og innholdsrik gård. Hyggelige og inkluderende ansatte, og mange dyrearter å se på... les mer
Vi hadde en fin dag på snyfjellet gård og smådyrpark! Imøtekommende folk, god servering, glade barn og masse spennende dyr. Godt dyrehold.
Så utrolig fint sted å besøke på Senja. Vi fikk hilse på masse nydelige fugler samt emu, alpakka, struts m.m. Anbefales!
Er du innom Senja så anbefales det å ta turen innom her. Mange dyr, fugler å se på, eksempelvis hest, lama, esel, påfugl, papegøyer osv. Barn vil elske stedet. Det er rett og slett imponerende hva de har fått til her. For de som liker det er det mulighet for barna å ri på hest. Det er en liten kiosk med det man måtte trenge av mat og drikke.
Dette må vel være Nordens svar på Rio🦚🦜🤩 Her finner du de vakreste eksotiske fugler i alle regnbuens farger i nydelig samspill med andre spesielle dyr som alpakka, esel og emuer m.m. På gården er det gjennomgående rent, pent og godt stelt. Utrolig hyggelig vertskap og god stemning på gården. Du kommer tett på dyrene, og endel av dem kan man kose med❤️ Vil du ha en uforglemmelig og nærmest uvirkelig opplevelse er dette definitivt verdt et besøk. Anbefales på det varmeste å sette av god tid. Feriens desidert beste overraskelse for både små og store😍
Fantastisk flott dyrepark/gård. Så ut som at alle dyrene hadde det rent og pent. Alle dyrene hadde stor uteplass + skjul de kunne gå inn i. Masse flotte fugler å se. Vi ble møtt av en pratsom, døgnvill papegøye som ropte "god morgen" til oss.
Flotte og hyggelige ansatte/gårdeier. Absolutt verdt og dra innom på gårdsbesøk 😄 Hit kommer vi tilbake neste sommer!
Tilbringte dagen på denne gården og ble positivt overrasket som voksne da den egentlig er for barn😊Hadde et hav av fugler og div andre dyr