Husøy ble kjent under TV serien "Når damene dro"
Etter en bratt nedkjøring med en dårlig veg ankom vi bobilparkeringen.
Gikk en tur rundt på Husøy, koselig sted der de eldste husene er bardunert fast på grunn av vinden.
Husøy ble kjent under TV serien "Når damene dro"
Etter en bratt nedkjøring med en dårlig veg ankom vi bobilparkeringen.
Fra Botnhamn, tok av fra Nasjonalturistveg Senja og kjørte om lag 11 km nord nordvest over før vi nådde den heftige nedkjøringa mot Husøy.
Lite trafikk så vi kunne stoppe midt på vegen, nyte utsikten og ta bilder av øya og de flott omgivelsene.
Vel nede var det gjella med tusener av torskehau til tørk som møtte oss.
Tok turen over moloen til det nye kaianlegget, imponert, både over Husøy, etablering, samvirke og storslagen natur.
Fantastisk liten plass med ekte atmosfære. Vel verdt et lite besøk for å se,eller besøke den lille cafeen som man finner der.
Det å besøke et sted en bare har hørt om eller sett litt på TV, er noe helt annet. Et sted svært værutsatt og samtidig litt bortgjemt. Det å se på naturen rundt og inngangen er verdt å få med seg.
Ta turen og nyt det
Idyllisk plass! Anbefaler å gå på Riven for å se Husøya fra oven, stien begynner før Riventunellen. Når vi kom ned til Husøya (sånn i 16:00-tia) var det ingen kafeer som var åpen. De skulle hatt en pub elns, slik at turister kan komme om kvelden også. Ellers en kjempefin plass, som er verdt å oppleve!