Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Vi kom fire nordmenn til Hvide Sande for campingferie. Hvide Sande er en flott plass vi kan anbefale. Campingplassen ligger flott til i nærheten av Hvide Sande og bare et steinkast unna de flotte klittene og den lange sandstranda. Belliggenheten er med andre ord top notch.

Men når vi skulle booke plass ble det mye surr med bookingen selv om jeg var meget tydelig. Dette ballet på seg når vi sjekket inn og sjekket ut, og vi ble ikke imponert.

Ellers var det tilstrekkelig med dusjer og toaletter, men det burde være mer enn en vask til alle som har vært på do.

Renholdet var dårlig. Den ene vasken var alltid ekkel. Pissoaret gikk tett og det ble ikke gjort noe med saken. Det så ikke ut som det hadde vært grundig vasket siden forrige sesong.

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, G7842TMfredriks
Anmeldt 13. juli 2022 via mobile enheter

Veldig løsningsorientert og hyggelig betjening. Fasiliteter såpass hyggelig at vi ble en natt ekstra. En meget fornøyd Biker-gjeng, reiser videre i morgen. Anbefales for vennegjenger. Vi kommer tilbake. Gode restauranter i nærheten.

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, Maps380496
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

En veldig god velkomst fra resepsjonist. Fin campingplass med stor plass for telt. Dette var typen campingplass der det bare var å finne seg en plass og uten plassnummer. Det gav litt utfordringer med tanke på strømtilkobling osv. Ha med laaang ledning! 10m vår ble i korteste laget.
Fellesbyggene var rene og fine. Flere lekeplasser for barna. Koselig stemning i natten med fyret som lyste opp nattehimmelen.

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, frankmE1896LE
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Dato for oppholdet: juli 2020
Anmeldt 17. desember 2014

Romtips: Make sure the cabins are large enough if you have a lot of luggage. If camping there are only flat surfaces, so no need to worry about sleeping in a slope.
Dato for oppholdet: oktober 2014
  • Reisetype: Reiste med venner