“Ventetid og synlig Coved 19 renhold trekker ned.”
Anmeldelse av GO' 2 Grill Grong

GO' 2 Grill Grong
Vurdert som nr. 1 av 5 Restauranter i Grong
Prisklasse: USD 6 - USD 20
Anmeldt 27. juli 2020

Litt vanskelig å forstå om du skal bestille ved kassen eller om de tar bestilling ved bordet. Hyggelig servering , selv om det tok litt tid. To på jobb med fulle bord var for lite. Det gikk ut over renhold. Bordene ble ikke vasket etter anbefaling vedr. covid 19 som vi så.
Meget god hamburger med artig vri.
Toalett rett ved kassa er ingen god løsning.
Får de orden på renhold kommer vi igjen.

Takk, 555runara

Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse både med maten og service’n vi fikk her i dag. Koslig sted og mye for pengene!

Takk, msdmsdmsd
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Ypperlig mat og service. En american diner med fokus på gode burgere. Prisene er helt overkommelig, og porsjonene rause. Tommel opp.

1  Takk, ferdemann
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

På tur nordover fant vi tilfeldigvis denne matplassen - kunne vært mer synlig, men burgeren var MEGET GOD. Anbefales!!

Takk, anitag598
Anmeldt 11. februar 2020 via mobile enheter

Var på vei sørover og forsøkte å finne et sted og spise. Søkte litt rundt i Grong og fant denne grillen. Da de stenger kl 21:00 tenkte vi det var lurt og bestille når vi ikke var fremme før 20:50. Stedet så kjempe bra ut, vi tok take away. Meget hyggelig betjening og veldig god burger. Anbefales på det varmeste.
Takk for maten.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, ctetlie

Reisende som så på GO' 2 Grill Grong, så også på

Har du vært i GO' 2 Grill Grong? Del dine erfaringer!