Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Agoda.comUSD 125
Vio.comUSD 125
EtripUSD 125
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

På reise sørover stoppet vi her for å spise lunsj på Heia gjestegård. Maten var forholdsvis dyrt (barneporsjon spaghetti - 92 kroner) og porsjonen på saltkjøtt fra får var liten. Smaken var ok og betjening hyggelig.

Dato for oppholdet: august 2020
Takk, MauriceAG
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde bestilt hytte og den var klar da vi kom. Hyggelig mottakelse. Hytta var bare sånn passe rein - ganske mye støv under sengene. For øvrig var hytta grei nok, men glad vi hadde med eget sengetøy. Prisen var akseptabel. Skulle ha litt mat etter en stund, men kaféen stengte kl 18, og vi kom 10 minutter for seint. Tror vi velger et annet sted å overnatte neste gang.

Dato for oppholdet: juni 2020
Takk, randigobergs
Anmeldt 2. august 2019 via mobile enheter

Gjennomreise med jobb, leding rom med kort varsel.
Ypperlig service fra ansatte, som alltid var i strålende humør. Stort rom med en god seng, akkurat det en trenger for en god natts kvile. Bra frukost, med mulighet for å lage medbrakt kaffe☕

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, lillehalle
Anmeldt 2. august 2019 via mobile enheter

På tur nordover stoppet jeg og deler av bandet mitt, Rotlaus, for en overnatting ved Grong. Plassen er tilrettelagt for store kjøretøy og selv om vi var her ved 02:00-tiden på natta, var det ingen problemer. Nøklene stod i døra og rommene var klare. Frokosten varer til 10:00, men betjeningen bar frem frokost til oss når vi kom (ved 11-tiden) uten at vi selv trang spørre, «klart en må ha mat» lød det

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, bjornmariusoyehaug
Anmeldt 4. juli 2019 via mobile enheter

Fin og enkel plass for en overnatting på veien. Overkommelig pris. Selv om vi kom seint, var det null problem. Stort, reint og OK familietid med gode senger. Likte frokosten med hjemmebakt brød. Kommer til å benytte dette flere ganger!

Dato for oppholdet: juni 2019
Takk, Bendorth