Veldig hyggelig og med nydelig mat og fantastisk atmosfære og som viser at de har lange tradisjoner. Vi valgte stedet fordi vi husket at det var hyggelig sist, og nå var det like koselig som da vi overnattet der for 8 år siden.
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Spør IngerLys om Grong Farm and Guesthouse
Takk, IngerLys
Flott sted med skikkelig rolige omgivelser. Her spirer og gror det, og med en fantastisk flott gårdsbygning med 100 års historie på veggene i form av bilder og små ting.
Enkel frokost men veldig stemningsfullt og pent.
Anbefales!
Dato for oppholdet: juli 2019
Verdi
Sovekvalitet
Service
Spør JorEil om Grong Farm and Guesthouse
1 Takk, JorEil
Første gang vi overnattet på dette stedet . Angrer ikke på at vi stoppet her . Vennlig betjening , nydelig mat , aldeles nydelig var forretten røkt villaks fra Namsen . Anbefaler dette stedet , ser ut som det brukes mest av laksefiskere . Koselig sted.
Dato for oppholdet: juli 2019
Verdi
Sovekvalitet
Service
Spør Irene J om Grong Farm and Guesthouse
Takk, Irene J
Uhyre sjarmerende med koselig atmosfære og trivelige fellesstuer. Jeg bodde på et ensengsrom med felles bad og toalett. Dette fungerte greit og det er egen vask på rommet. Sengen var usedvanlig smal. Jeg målte ikke, men den var vel nærmere 70cm enn 90. Jeg spiste middag på gjestehuset; Kveite. Helt greit måltid til en rimelig pris. God frokost.
Dato for oppholdet: august 2018
Spør Lars Vagle S om Grong Farm and Guesthouse
Takk, Lars Vagle S
Helt Ok familierom med dobbeltseng og køyeseng. Kjøkkenkrok i felles gang. Badet kunne vært litt oppgradert, men ellers var alt topp! Hyggelig betjening og nydelig frokost! Veldig stille område, ikke trafikkstøy.
Dato for oppholdet: august 2017
Spør U4229VMmariae om Grong Farm and Guesthouse