Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Priceline
Agoda.com
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (38)
Filtrer anmeldelser
38 resultater
Vurdering fra reisende
17
12
8
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
17
12
8
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 38 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Veldig trivelig pensjonat/gjestegård rett utenfor Grong sentrum.
Vi kom rett før kl.1900, og hadde glemt å bestille middag, som ble servert kl. 1900. Det var ingen problem, etter 10 min hadde kokken laget mer, og vi ble servert nydelig laksemiddag til hovedrett og hjemmelaget lun rabarbragrøt med is til dessert. Super frokost, blant annet med hjemmelaget syltetøy. Vi hadde med hund og fikk rom i annekset. Annekset har rom med egne bad i tillegg til felles kjøkken, hhv i første og andre etasje. Helt rent, og fine rom. Stuene i hovedbygningen har flott tema fra den tiden engelske laksebaroner var innlosjert her, med masse bilder fra fangst og kondisjonert engelsk overklasse.

Romtips: Følg skilt, ikke GPS når du nærmer deg 😉
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Knut Ivar D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2021 via mobile enheter

Et svært så hyggelig vertskap. Så føler man seg straks så godt tatt imot. Rene og velstelte rom.

Men det som toppet det hele var en velsmakende middag, delvis med egenproduserte ingredienser og/eller lokale råvarer. For en kveld det ble. Skjønner godt at mange av gjestene ikke var der for første gang, men heller n’te gang. Anbefales for alle som trenger et sted å hvile mens man raser sør/nord langs E6.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Thordani
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Det er tredje gang jeg overnattet på Grong gjestegård. Atmosfæren er rural og trivelig. Omgivelsene er vakre og det er flott å gå tur rundt gården. Stuene og spisesalen er innbydende og flotte. Gjestegården serverer middag, og de tre gangene jeg har bodd her er det servert laks. Dette er dessverre ikke min favorittmat, men kanskje neste gang står det noe annet på menyen akkurat den dagen jeg overnatter?
Jeg bodde på et enkeltrom med en kanhende litt smal seng. Vask på rommet og det var felles dusj og toalett på gangen. Heldigvis utgjør tiden jeg bruker på toalett og i dusjen en liten andel av oppholdet, så det gikk helt greit.
Jeg kommer veldig gjerne tilbake til Grong gjestegård som varmt anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, Lars Vagle S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Fint sted for overnatting. Gode senger og rent og fint bad. Helt grei frokost for folk på farten. Fantastiske omgivelser, med fordums prakt av laksefiskere dom har vært på besøk. Fint og velholdt uteområde.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Ellen G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig og med nydelig mat og fantastisk atmosfære og som viser at de har lange tradisjoner. Vi valgte stedet fordi vi husket at det var hyggelig sist, og nå var det like koselig som da vi overnattet der for 8 år siden.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, IngerLys
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser