Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Smakløst”
Anmeldelse av Perrongen Bistro

Perrongen Bistro
Vurdert som nr. 2 av 5 Restauranter i Grong
Beskrivelse: Velkommen til en kinesisk opplevelse! Restauranten er lokalisert i samme bygning som Grong jernbanestasjon.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Velkommen til en kinesisk opplevelse! Restauranten er lokalisert i samme bygning som Grong jernbanestasjon.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Innbakt kylling med sursøt saus var helt smakløs og kyllingen var steinhard. Har alltid vært fornøyd med kinesisk mat, men det her var ikke bra. Ikke var det toalett heller på plassen, må inn til togstasjonen. Selvbetjenings opplegg for rydding og henting av mat.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 224ellenp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (30)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 30 anmeldelser

Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Måtte nesten ha motorsag til kyllingen. Dette var dårlig. De som påstår dette er bra kan neppe ha spist på så mange kinarestauranter.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, C8864WRthomasb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2019 via mobile enheter

Nydelig kinesisk mat og koselig restaurant. Du får ikke noe bedre til lik pris. Anbefaler virkelig stedet.

Dato for besøk: august 2019
Takk, williamgwgt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Et stykke lengre å kjøre for å ta en rask lunch fra E6 men vel vært turen.
Både vårrullene og kylling i ingefær saus smakte nydelig. Ca 125,- for lunchretter. Raskt servering selv om det var godt med folk.
Koselig lokale og trivelig betjening.
Anbefales.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, smart_viking
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. april 2018 via mobile enheter

Veldig hyggelig og hjelpsom betjening. Vi spiste våruller, fritert kylling og biff i chili. Nydelig og mye mat.

Dato for besøk: april 2018
1  Takk, Kristine K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Perrongen Bistro, så også på

Har du vært i Perrongen Bistro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din