Tusen takk for junitilbudet og muligheten til å være der en helg for en billig penge, har anbefalt dere til alle på min vei. Været var nydelig, så vi var ekstra heldige.. sitte i solnedgang ved havet der er bare helt nydelig. Mange fine stikk-ut turer i nærheten (se moroturappen) og nydelige farstadsanden. Atlanterhavsveien likeså! vi var også på Ergan i Bud, så mye å finne på! vi bodde i en hytte, ble litt skuffet fordi det var skrukrane på badet. Bør byttes mtp smittevern! det manglet også skikkelig håndsåpe, slike såpestykker holder ikke i disse dager. Dusjen var også gammel, ville oppgradert armaturene...! køysenga var god, dobbelsenga litt defekt. En skikkelig kontinentalseng hadde løftet opplevelsen max! ellers er hyttene greie, fine farger og grei innredning fra noen år tilbake. Syns de løste frokosten bra med rrstriksjonene som var. Trygt å få maten servert i passe mengde på bordet. God mat, vi koste oss! Flinke servitører som kunne litt om drikke til 3-rettersen var også bra. Vi kommer gjerne tilbake! håper på nye kampanjer!!:)