Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 210
Hotels.comUSD 210
TravelocityUSD 210
PricelineUSD 210
Orbitz.comUSD 210
eDreamsUSD 210
Se alle 12 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (95)
Filtrer anmeldelser
95 resultater
Vurdering fra reisende
34
42
10
7
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
34
42
10
7
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 95 anmeldelser
Anmeldt 4. september 2021 via mobile enheter

Ble møtt av en hyggelig resepsjonist som sjekket oss inn på rom i nabobygget. Rommet var rent og funksjonelt med utsikt mot land. Noe redusert søvnkvalitet ble det på grunn av støy fra løse elementer i taket.
Middag var velsmakende 3 retter servert i hovedhuset.

Romtips: Be om rom i første etasje slik at du unngår vind-støy fra taket!
Dato for oppholdet: september 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, PST861
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Vi overnattet ved gjestegården i juli og bestilte tre retters middag med vinpakke. Det blev en svært stor skuffelse. Vi fikk servert smakløs, kjedelig mat: tørr fisk (kveite), frityrstekt tørt kamskjell og en veldig kjedelig dessert m ostekake og is som ikke passet sammen. De tre rettene var i tillegg svært lite fristende tilberedt. Det kunne virke som kokken var helt uten interesse for mat og hadde i full fart lagt mat på tallerkenen uten noe som helst øye for estetikk. Det samme når det gjelder kelnere, som var lite hyggelig og ikke interesserte. Det som kunne vært en god matopplevelse, ble det motsatte. I tillegg var det dårlig logistikk ved frokosten og rot ved utsjekk (kelnere hadde ikke kontroll på hva som ble spist/drukket ved middagen selv om alle spiste/drakk det samme (vinpakke) Her må man levere langt bedre. Vi kommer definitivt ikke igjen, kan ikke anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, 51joh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. oktober 2020 via mobile enheter

Fantastisk overnattingsted på grensa mellom land og hav. Vi er kanskje litt utenom sesong og alle fasiliteter var ikke tilgjengelig. Sol, bortimot vindstille og sommertemperaturer gjorde oktoberhelga strålende. Normalen er vel heller godt med vind og mye lavere temperatur. Veldig god tre-retters middagsmeny og vinpakke.
Ikke langt unna alle 5 stjerner.

Dato for oppholdet: oktober 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, TH362
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Vi bodde på Hustadvika Gjestegård et par netter. Beliggenheten er helt topp - flott utsikt, stille og rolig. Det er enkel adkomst både til Atlanterhavsvegen, Bud og andre steder.

Rommet var enkelt, men rent og hyggelig. Veldig gode senger, og et stort pluss for svære "hotellputer". Badet er helt basic - man har det man trenger, men standarden på toalettpapiret bør definitivt heves! Såpestykker er helt klart "ut"!

I det utvendige trapperommet i hotellfløyen kan en vindusvask og generelt renhold heve kvaliteten og inntrykket.

Det var godt tilrettelagt i restauranten med tanke på smittevern i forbindelse med Covid-19 (god avstand mellom bordene, pålegg til frokost som serveres individuelt og så videre), men enkelte ting trekker allikevel ned; alle gjestene må skjære brødet selv og forsyne seg av samme blokk med smør. Dette er jo i normale tider ikke noe problem, men blir litt "rart" så lenge alt er lagt tilrette ellers.

Middagen vi fikk servert ene kvelden smakte veldig godt og vi opplevde servicen generelt som god.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, EliDaisy2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2020

Bodde på Hustadvika gjestegård en natt i slutten av juli 2020. Spektakulær beliggenhet med Hustadvika og storhavet som nærmeste nabo.

Flott sted for den som liker å bo stille og rolig i pakt med naturen. God sovekvalitet, bodde i dobbeltrom med balkong og flott utsikt. Utsøkt kjøkken og god service med profesjonelle ansatte. Kan trygt anbefales. Her kan en også leie små hytter, jeg bodde i Hotel delen. Kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, 511Tor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser