Vi bodde på Hustadvika Gjestegård et par netter. Beliggenheten er helt topp - flott utsikt, stille og rolig. Det er enkel adkomst både til Atlanterhavsvegen, Bud og andre steder.
Rommet var enkelt, men rent og hyggelig. Veldig gode senger, og et stort pluss for svære "hotellputer". Badet er helt basic - man har det man trenger, men standarden på toalettpapiret bør definitivt heves! Såpestykker er helt klart "ut"!
I det utvendige trapperommet i hotellfløyen kan en vindusvask og generelt renhold heve kvaliteten og inntrykket.
Det var godt tilrettelagt i restauranten med tanke på smittevern i forbindelse med Covid-19 (god avstand mellom bordene, pålegg til frokost som serveres individuelt og så videre), men enkelte ting trekker allikevel ned; alle gjestene må skjære brødet selv og forsyne seg av samme blokk med smør. Dette er jo i normale tider ikke noe problem, men blir litt "rart" så lenge alt er lagt tilrette ellers.
Middagen vi fikk servert ene kvelden smakte veldig godt og vi opplevde servicen generelt som god.